Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vačkovú zahádzali hnojom: Fuj, Zuzi, čo ti to porobili!

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (7)
Zuzana Vačková

BRATISLAVA – Špinavá od hlavy po päty! Herečka Zuzana Vačková (47) si vďaka svojej práci už vyskúšala hocičo. Ale zahádzanú hnojom ju diváci zrejme ešte nevideli. Až do včera, kedy v nových častiach seriálu Horná Dolná musela podstúpiť aj tento smradľavý útok. Ako sa pri tom herečka cítila? Nevadilo jej byť celá od výkalov?

Najobľúbenejší markizácky komediálny seriál Horná Dolná sa v pondelok večer vrátil na televízne obrazovky s novými príbehmi. V premiérovej časti riešil starosta Karol Frlajz alias Peter Sklár svoje srdcové záležitosti. „Zakukal” sa totiž do novej poštárky Zuzany, ktorú hrá Zuzana Vačková.

Očarujúca blondínka však pomotala hlavu aj inému chlapovi v dedine – Kokosovi (Roman Slanina), a tak začal boj o jej priazeň. Asistentka starostu Erika (Petra Polnišová) sa navyše stavila so svojím priateľom Ďurom (Daniel Heriban) o to, ktorému z dvojice nápadníkov sa podarí poštárku zbaliť.  

Erika pomáha starostovi a Ďuro Kokosovi. Súboj vyvrcholil tým, že na pikniku, ktorý pripravila starostova asistentka pre svojho šéfa a poštárku, sa namiesto zblíženia a bozkov dvojica ocitla zahádzaná hnojom. Od hlavy po päty bola krásna blondína špinavá od slamy a výkalov domácich zvierat. Z pikniku ušla zhnusená.

Zaujímalo nás preto, ako sa Vačkovej táto „smradľavá“ scénka nakrúcala. A či naozaj na ňu hádzali hnoj s výkalmi. „Veľmi fajn sa mi nakrúcalo. Museli sme to dať na prvú ostrú, lebo by bol kostým aj tá deka špinavá. A ten hnoj nebol ozajstný, ale taký vyrobený našimi rekvizitármi a skoro vôbec to nesmrdelo. Bolo to síce nepríjemné, keď to hádzali, ale už som robila aj oveľa horšie veci,“ priznala nám otvorene Vačková, ktorá sa teší tomu, že im scénka tak dôveryhodne vyšla. Ako sa zdá, Zuzana sa neštíti ničoho a pre svoju prácu je ochotná podstúpiť naozaj hocičo. Nechajme sa prekvapiť, čím nás prekvapí nabudúce.

Zuzana Vačková a Peter Sklár boli pri nakrúcaní seriálu Horná Dolná takto zahádzaní hnojom.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Vačková a Peter Sklár boli pri nakrúcaní seriálu Horná Dolná takto zahádzaní hnojom.

Zuzana Vačková po nakrúcaní scény s hnojom
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Vačková po nakrúcaní scény s hnojom

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu