Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kráska z ČS má talent sa nehanbí: Pozrite na to nahé telo!

Martina Hekerová Zobraziť galériu (6)
Martina Hekerová

PRAHA - Odhalila sa celá! Martina Hekerová (24) sa zviditeľnila v šou Česko Slovensko má talent, keď ju a jej partnera porotkyňa Lucie Bílá (49) pred dvomi národmi rozdelila ako spevácke duo. Brunetka nepostúpila, no nakoniec sa namiesto spievania aj tak uplatnila ako modelka. A všimol si ju aj súťažiaci z Muža roka. Ten si ju prizval na fotenie, na ktorom krásku vyzliekol donaha.

Martina Hekerová je slečna, ktorá sa chcela uplatniť v šou Česko Slovensko má talent. Prihlásila sa aj s priateľom a ten zaujal porotu viac. Nakoniec sa rozhodol postúpiť bez svojej nežnej polovičky. 

Martina ale ľutovať nemusí, vyštudovala konzervatórium a venuje sa herectvu a spievaniu jazzu. Uplatnila sa ale aj ako modelka a nachádza sa v databáze známej modelingovej agentúry. Aktuálne si ju všimol aj súťažiaci z Muža roka 2011 Michal Gajdošech – obsadil tam striebornú priečku a navyše má aj titul Mister International Slovak Republic 2013, na svetovom finále skončil siedmy. 

Teraz sa rozhodol nafotiť nejaké zaujímavé zábery práve s Martinou po boku. A je sa na čo pozerať, keďže brunetka sa vyzliekla úplne donaha. „Nejde o žiadnu reklamu. Robili sme to sebe pre radosť. Ideu, že ide o zaujímavý kontrast, dať k sebe elegantne oblečeného muža a nahú ženu, sme vymysleli s fotografom Petrom Weiglom, Martina nebola proti, tak sme to zrealizovali a podľa mňa to dopadlo viac než dobre,” povedal pre Super.cz Michal. 

Martina Hekerová sa fotila nahá s Michalom Gajdošechom.
Zobraziť galériu (6)
Martina Hekerová sa fotila nahá s Michalom Gajdošechom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu