Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Barmošová sa pochválila fotkami s novým milencom: Pozrite na tie hrdličky!

Lucia Barmošová Zobraziť galériu (8)
Lucia Barmošová

BRATISLAVA – Takto im to pristane! Jojkárska moderátorka Lucia Barmošová (33) sa v decembri 2014 po 14 rokoch vzťahu rozviedla so svojím manželom Pavlom a po roku slobody v polovici januára topkám ako prvým priznala, že je opäť zadaná. O svojom priateľovi vtedy veľmi rozprávať nechcela. Teraz je však všetko inak a známa blondínka už nemá problém ukázať, ako sa s priateľom Martinom Durasom (29) ľúbia. Jojkárskemu Top Star magazínu sa pochválila aj spoločnými fotografiami.

Koncom roka 2014 jojkárska moderátorka Lucia Barmošová  uzavrela štrnásťročnú kapitolu svojho života, keď sa po deviatich rokoch manželstva rozviedla s bývalým futbalistom Pavlom Barmošom. Po roku slobody sa jej do života už priplietol aj nový chlap.

Topky.sk v januári ako prvé informovali, že Lucia Barmošová je opäť zadaná. O svojom priateľovi nechcela vtedy nič prezradiť, no z okolia dvojice sme sa vtedy dozvedeli, že randí s podnikateľom Martinom Durasom, ktorý sa venuje predaju sedačiek, pochádza z Trenčína a je od nej o pár rokov mladší. Okrem toho sú jeho vášňou aj rýchle autá.

Po mesiaci od prevalenia ich vzťahu sa už dokonca blondínka pochválila aj ich spoločnými zaľúbenými fotografiami. Tie mohli vidieť diváci piatkového Top Star magazínu na obrazovkách televízie Joj.

Okrem toho moderátorka v relácii prezradila, prečo sa dala dokopy práve s týmto mladíkom. „Martin sa mi zapáčil tým, že je veľmi skromný, má správne názory a hodnoty vyznáva veľmi podobné mojim,“ netajila  Barmošová, ktorá priznala, že ich spája aj niečo iné: „Navyše máme jednu spoločnú kamarátku, ktorá mi na neho vlastne prezradila, že je veľmi milý, zlatý, ohľaduplný. Ona mi to tak odobrila, že je to normálny chalan a takého som chcela.“

Ako vidieť na spoločných záberoch, čerství zaľúbenci spolu trávia čas na rôznych výletoch v prírode, kde si vychutnávajú jeden druhého. A treba priznať, že im to naozaj spolu pristane.  

Zaľúbenci Lucia Barmošová a Martin Duras.
Zobraziť galériu (8)
Zaľúbenci Lucia Barmošová a Martin Duras.

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu