Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kollárove mamičky sa okrem chlapa »delia« aj o čosi iné... Dámy, nie je vám to trápne?!

Zľava: Andrea Heringhová, Barbora Richterová, Petra Krištúfková, Boris Kollár Zobraziť galériu (5)
Zľava: Andrea Heringhová, Barbora Richterová, Petra Krištúfková, Boris Kollár

BRATISLAVA - To vážne?! Boris Kollár (50) je známym milovníkom žien. Svedčí o tom napokon aj jeho 9 detí s ôsmimi rôznymi ženami. No napriek tomu sa žiadna z nich, prekvapivo, nesťažuje. Známy boháč sa totiž každej venuje rovnakým dielom a zdá sa, že rozdiely nerobí ani pri darčekoch. Jeho milenky sa totiž pýšia rovnakými kabelkami v hodnote 2300 eur. Jediné čo sa líši, je ich farba. Veď pozrite sami!

Nie je žiadnym tajomstvom, že Boris Kollár je k svojim ženám pozorný. Rovnako ako svoje deti, aj ich mamičky obsýpa luxusom a pohodlím. A nerobí medzi nimi žiadne rozdiely. Naozaj... Doslova to vyzerá tak, že známy boháč nakupuje v značkových obchodoch takpovediac vo veľkom. 

Veď toto už naozaj nemôže byť náhoda, že tri z jeho mamičiek sa na verejnosti pýšia úplne rovnakými kabelkami svetovej módnej značky v hodnote 2300 eur. Jediné, čím sa kúsky jednotlivých dám od seba líšia, je farba. Veď zatiaľ čo Andrea Heringhová má tmavozelenú, Barbora Richterová sa teší z jej červenej verzie. 

No a najnovšie sa k svojim kolegynkám v láske pridala aj Petra Krištúfková. Nedávno totiž svojmu exmilencovi a dnes politickému partnerovi pomáhala pri predvolebnej kampani. A ako fotky na sociálnej sieti Facebook prezradili, aj ona sa pýši takou istou taškou. Nádejná politička ju má však pre zmenu vo svetlom odtieni zelenej. 

Vyzerá to teda tak, že okrem chlapa sa Kollárove mamičky delia aj o rovnaký typ módnych kúskov. A to, ak by sa trojica stretla na jednej akcii, by sa mohlo považovať na riadne faux pas. Dámy, nie je vám to trápne?!

Viac o téme: Barbora RichterováBoris KollárAndrea HeringhováPetra Krištúfková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu