Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Netradičná svadba slovenského moderátora: To, čo si obliekla nevesta, sa len tak nevidí!

Peter Pinďo Lengyel s manželkou Barborou. Zobraziť galériu (3)
Peter Pinďo Lengyel s manželkou Barborou.

BRATISLAVA - Iná! Moderátor Peter Pinďo Lengyel (39) sa koncom roka 2015 oženil s partnerkou Barborou, s ktorou má 1,5-ročného synčeka Petra Alexandra. No svadba to nebola taká, na akú sme zvyknutí - chýbala totiž snehobiela róba. Namiesto nej mala mladá pani na sebe oblečené šaty v skutočne netradičnej farbe - čiernej. Čo nevestu k tomu viedlo?!

Moderátor Peter Pinďo Lengyel je od decembra ženatým mužom. Po dlhých rokoch spolužitia si vzal partnerku Barboru, s ktorou má 1,5 ročného synčeka Petra Alexandra. 


Horor moderátora Pinďa Lengyela: Po chybe lekárov môj syn nevidí, nepočuje, má zápal mozgu a srdca!


No svadba to bola skutočne netradičná. Nevesta sa totiž nevydávala v bielej róbe, ako býva zvykom, ale stavila na oveľa pochmúrnejšiu farbu - svoje áno povedala známemu Slovákovi v čiernych šatách.

Práve v tejto súvislosti dnes ráno manželia zavítali aj do markizáckeho Telerána. Témou relácie boli totiž netradičné nevesty. No a polovička moderátora Pinďa toto pomenovanie jednoznačne spĺňa. 

Všetko však spočiatku malo byť úplne inak. Dvojica totiž mala vybraté pre nevestu krásne ružové šaty. No v deň svadby sa obaja zhodli na tom, že na jednoduchý obrad na úrade by to bolo príliš. Budúca pani preto zo skrine vytiahla čierne šaty a svojej polovičke povedala: „Vieš, miláčik, nezáleží na tom, aké sú tie šaty, ale že sa milujeme.“  

Dvojica si však už o pár mesiacov strihne svoju reprízu - deň D si zopakujú ešte v lete, kedy plánujú normálnu svadbu s krásnymi šatami a so všetkým, čo k tomu patrí. Ako totiž na televíznych obrazovkách prezradili, civilný obrad zorganizovali, lebo museli. Dôvodom je práve ich synček, ktorý dodnes bojuje s vážnymi zdravotnými problémami. Rodičia sa preto zobrali čím skôr, aby sa im na úradoch vybavovali veci jednoduchšie. 

Peter Pinďo Lengyel a jeho manželka Barbora sa zobrali v decembri. Nevesta mala na sebe čierne šaty.
Zobraziť galériu (3)
Peter Pinďo Lengyel a jeho manželka Barbora sa zobrali v decembri. Nevesta mala na sebe čierne šaty.  (Zdroj: Facebook/tv markíza)

Viac o téme: Peter Pinďo Lengyel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu