Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nestarnúca Tekelyová BEZ MEJKAPU: Toto nemôže byť ani pravda!

Emma Tekelyová Zobraziť galériu (6)
Emma Tekelyová

BRATISLAVA - Ako to robí?! Emma Tekelyová koncom novembra oslávila už svoje 62. narodeniny. No pri pohľade na usmievavú blondínku by jej tento vek hádal len málokto. Veď vyzerá aj o dobrých 20 rokov mladšie. A nie je to tak len vtedy, keď sa vyparádi a strávi dlhý čas skrášľovaním svojej tváre. Na sociálnej sieti Facebook totiž plavovláska zverejnila svoje fotky, na ktorých je úplne bez mejkapu. Pozrite, pri pohľade na ne mnohé ženy určite zblednú závisťou.

Moderátorka Emma Tekelyová patrí k obdivuhodným ženám slovenského šoubiznisu. Veď hoci má už dva roky po šesťdesiatke, nikto by jej skutočný vek nehádal. Na tvári sa jej nezračia výrazné vrásky a stále pôsobí mladistvým dojmom. No skutočne... Človek by jej tipoval maximálne 40.

No je pravda, že mnohé ženy dnes viac ako prírode môžu za svoj dokonalý vzhľad ďakovať dekoratívnej kozmetike. Veď povedzme si pravdu – trochu farbičiek a šikovné ruky vizážistky dokážu urobiť veľké divy. No toto rozhodne nie je prípad Tekelyovej. 

Moderátorka totiž pred pár dňami na svoj profil na sociálnej sieti Facebook zavesila snímky, na ktorých odhalila svoju tvár úplne bez mejkapu. Nezdobia ju žiadne „vylepšováky“, je na nich len tak, ako ju sám Boh stvoril. A treba povedať, že na charizme to známej Slovenke ani štipkou neubralo. Vyzerá naozaj super a fotkami len potvrdila, že sa stále môže pýšiť tvárou mladice. Veď posúďte sami!

Emme Tekelyovej by len málokto tipoval 62 rokov.
Zobraziť galériu (6)
Emme Tekelyovej by len málokto tipoval 62 rokov.  (Zdroj: Facebook E.T.)

Viac o téme: Emma Tekelyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu