Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ku Kollárovým milenkám sa už pridala aj Cibulková: Toto ich spája!

Boris Kollár Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár

BRATISLAVA – Majú rovnaký vkus! Podnikateľ Boris Kollár (50) je známy tým, že má rád krásne ženy, ktorým aj rád dopraje luxusné a drahé vecičky. Rozprávať by o tom vedeli najmä mamičky jeho detí Andrea Heringhová (35) či Barbara Richterová (26), s ktorými sa boháč najčastejšie objavuje aj na verejnosti. Tie sú vždy nahodené v drahých outfitoch s doplnkami, ktoré stoja hriešne peniaze. A takýto luxus si dopraje aj mama úspešnej slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej Katarína (54), ktorá sa pred pár dňami objavila v spoločnosti s rovnakou kabelkou za 2300 eur, akou sa pýšia aj boháčove milenky.

Ďalšia do počtu! Andreu Heringhovú, či Barboru Richterovú okrem milenca Borisa Kollára spája aj čosi iné, a to je rovnaký vkus, čo sa týka niektorých luxusných doplnkov. K donchuanovým ženám sa najnovšie pridala aj mama tenistky Dominiky Cibulkovej. Nie však tým, že by sa zaplietla s Kollárom, ale tým, že sa tiež môže pochváliť rovnakým kúskom ako obe dámy. Všetky tri totiž vlastnia rovnakú kabelku svetoznámej značky v hodnote 2300 eur.

Približne pred rokom sme matky Kollárových detí nafotili s luxusným doplnkom, o akom bežné smrteľníčky môžu iba snívať. Andrea  sa môže chváliť taškou v zelenej farbe a Barbara nosí ten istý model v červenej farbe.

No a pred pár dňami sme v istom nákupnom centre stretli mamu úspešnej slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej Katarínu nahodenú v štýlovom outfite. A ako doplnok jej nechýbala prepychová kabelka od toho istého svetoznámeho módneho domu. Tá jej je pre zmenu modrá. Aspoň že farby si tieto známe ženy vybrali iné...

Andrea Heringhová, Barbora Richterová a Katarína Cibulková s rovnakou kabelkou luxusnej značky.
Zobraziť galériu (7)
Andrea Heringhová, Barbora Richterová a Katarína Cibulková s rovnakou kabelkou luxusnej značky.

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu