Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rozvod Kožku a Skopálovej na spadnutie?! Herečka prehovorila!

Manželia Štefan Kožka a Zuzana Skopálová Zobraziť galériu (6)
Manželia Štefan Kožka a Zuzana Skopálová

BRATISLAVA – Dá sa odpustiť, ale nie zabudnúť! To si zrejme povedala aj herečka Zuzana Skopálová (49), ktorá sa podľa našich informácií chce rozviesť s manželom, hercom Štefanom Kožkom (61). Dôvodom je incident, ktorý sa odohral v polovici decembra minulého roka, kedy sa mal umelec herečke vyhrážať s nožom v ruke. Okrem nej ohrozoval aj jej dcéru Zuzanu (28). Celú situáciu musela napokon riešiť privolaná polícia. Po dvoch mesiacoch pre topky prehovorila samotná herečka.

Herec Štefan Kožka, ktorého si diváci obľúbili vďaka účinkovaniu v seriáli Horná Dolná, si to u svojich fanúšikov koncom minulého roka poriadne pokazil. A nielen u nich. Na povrch totiž vyšlo jeho desivé správanie voči členom svojej rodiny, keď sa manželke herečke Zuzane Skopálovej a jej dcére Zuzane mal vyhrážať s nožom v ruke.

Incident sa mal stať v rodinnom dome v bratislavských Rusovciach, kde manželia bývajú. Za agresívnym správaním herca sa s najväčšou pravdepodobnosťou skrýval alkohol. Celú situáciu napokon upokojila až privolaná polícia, ktorá herca eskortovala do cely predbežného zadržania a o pár dní prepustila.

Od útoku prešli dva mesiace a podľa našich informácií sa známa blondínka rozhodla situáciu raz a navždy vyriešiť a dokonca zvažuje podať žiadosť o rozvod. Zisťovali sme, či je to naozaj tak. „To je veľmi osobná vec a na to nemôžem odpovedať, nehnevajte sa,” povedala nám herečka.

Pre topky.sk však zároveň Zuzana po prvý raz od incidentu prehovorila o tom, ako s manželom momentálne vychádza. „Je to celé otvorené, nedokončené, nedoriešené, ale normálne spolu komunikujeme. Sme predsa dvaja dospelí, inteligentní ľudia a sme aj rodičia našej dcéry Rebeccy. Veci sa riešia, snažíme sa k tomu pristupovať zodpovedne, ale je to len na nás. Ďakujem všetkým za záujem, ale naozaj je to naša osobná vec a radi by sme si to v pokoji doriešili sami. Už toho bolo naozaj veľa a nerobí to dobrotu, ale myslím si, že sú aj dôležitejšie veci ako my dvaja,“ uviedla Skopálová, ktorá podľa našich informácií stále býva v spoločnom dome.

Ten sa rozhodli manželia predať, čo nám potvrdila aj herečka. „Áno, spoločne sme sa rozhodli predať dom a chceme nové bývanie,“ netajila charizmatická blondínka. Ako sa zdá, iba čas ukáže, ako to medzi hereckou dvojicou nakoniec dopadne.

Viac o téme: Zuzana SkopálováŠtefan Kožka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu