Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Plačková zladená s Weiterom: Takéto niečo ste ešte nevideli!

Zuzana Plačková a Otto Weiter Zobraziť galériu (19)
Zuzana Plačková a Otto Weiter

BRATISLAVA - Zaujímavá kombinácia! V bratislavskej Inchebe sa práve koná svadobný veľtrh, na ktorom svoje modely ukázala aj návrhárka zodpovedná za svadobné šaty Zuzany Plačkovej (24). A predviedla aj naozaj netradičné kúsky. Bývalá playmate sa napríklad prešla po móle v róbe s maskáčovým vrškom. Rovnakým vzorom s ňou ladil spevák Otto Weiter (60).

Len pre odvážnych! Návrhárka, ktorá stvorila svadobné šaty pre Zuzanu Plačkovú, tvorí aj pre tradičné nevesty. Na svadobnom veľtrhu sa však nebála ukázať ani tie mimoriadne extravagantné kúsky. 

Práve Zuzana mala česť vyniesť model, aký by si vybrala len máloktorá žena. Možno vojačka z povolania. Vršok je totiž z maskáčovej látky a patrí k nim dokonca aj motýlik s rovnakým vzorom. Spolu s takzvanou veľkou sukňou je to taký kompromis medzi túžbou vytŕčať a zároveň byť v ten veľký deň princeznou. 

Perličkou bolo, že k Plačkovej svojím oblečením na mólo ladil Otto Weiter, s ktorým sa divákom prehliadky predviedli aj ako párik. Trúfli by ste si na takéto svadobné oblečenie?!

Zuzana Plačková a Otto Weiter na svadobnom veľtrhu.
Zobraziť galériu (19)
Zuzana Plačková a Otto Weiter na svadobnom veľtrhu.

 

Viac o téme: Zuzana PlačkováOtto Weiter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu