Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Herečke Vačkovej vyoperovali nádor: Strach z rakoviny?!

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (7)
Zuzana Vačková

BRATISLAVA – Prežívala ťažké dni! Herečka Zuzana Vačková (47), známa predovšetkým ako Alica z Paneláku, v týchto dňoch poctivo maká v posilňovni. Pred pár mesiacmi sa totiž trochu zaoblila. Na svedomí to má viacero dôvodov, jedným z nich je aj chirurgický zákrok, ktorému sa podrobila. Charizmatickej blondínke vyoperovali nádor, ktorý ju poriadne vystrašil.

Známa herečka Zuzana Vačková sa donedávna pýšila perfektnou postavou. Koncom minulého roka sa však na ňu začali lepiť tukové vankúšiky. Dôvodov bolo hneď niekoľko. „To bola zhoda takých nepriaznivých udalostí, že keď nastúpil december, tak som bola na takom chirurgickom zákroku, po ktorom som vyše mesiaca nemohla cvičiť. Do toho prišli sviatky, potom som dvakrát prechladla, a tak,“ prezradila Vačková pre jojkársky Top Star, podľa ktorého jej vyoperovali nádor. O svojich zdravotných ťažkostiach však nechcela prezradiť viac

„Nebudem to špecifikovať, ale histológia je ok,“ uviedla s úsmevom herečka. Netajila však, že mala aj strach. „Ale určite, tieto veci nie sú príjemné pre nikoho. Ale všetko je ok, som zdravá ako ryba,“ dodala blondínka.

Zaujímalo nás preto, ako je na tom momentálne. „Cítim sa výborne, makám už druhý týždeň, ale zatiaľ je to krátka doba na to, aby boli vidieť nejaké veľké výsledky. Je to beh na dlhú trať a som si toho vedomá,“ povedala nám umelkyňa na margo zhadzovania prebytočných kíl.

Ohľadom svojej nedávnej operácie a diagnózy už taká zhovorčivá nebola. „Histológia je v poriadku a ja sa nechcem vyjadrovať o svojom zdravotnom stave do médií, keďže máme aj v rodine všeličo,“ uzatvorila túto tému herečka. 

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu