Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trapas Barmošovej na plese: Preboha, to čo si na seba navliekla?!

Lucia Barmošová Zobraziť galériu (4)
Lucia Barmošová

BRATISLAVA - Trefa vedľa! Každá účasť na plese si vyžaduje dlhé hodiny príprav a precízny výber šiat. Ide totiž o vysoko spoločenskú udalosť. Na toto však pred pár dňami zjavne zabudla jojkárska moderátorka Lucia Barmošová (33). Uvádzala totiž ples jednej z automobiliek. No obliekla sa tak, že pri pohľade na ňu zaplakal nejeden stylista. Veď svojím kvietkovaným outfitom si vyrobila akurát tak poriadny trapas.

Lucia Barmošová patrí k najvychytenejším slovenským moderátorkám. Veď okrem hlásenia večerného spravodajstva, pravidelne uvádza aj mnohé súkromné akcie a podujatia. Takým bol aj nedávny ples jednej z automobiliek.

Jojkárka sa v úlohe hostiteľky večera objavila po boku herca Štefana Skrúcaného. No zatiaľ čo humorista zvládol večernú etiketu s prehľadom, u jeho kolegyne to už také bezproblémové nebolo. Svojou kvietkovanou „róbou“ si totiž známa Slovenka vyrobila akurát tak poriadny trapas. 

Šaty totiž viac ako plesovú toaletu pripomínali ľahké šaty na bežné nosenie. Boli krátke, kvietkované... No skrátka také, aké si nejedna žena oblečie v lete do mesta. Rozhodne neboli hodné moderátorky večera – tá by totiž mala mať najhonosnejšiu róbu, ktorá bude do bodky spĺňať všetky pravidlá spoločenskej etikety.

„Ak ste moderátorkou plesu, podliehate ešte prísnejšiemu dress codu, pretože ste vy tá, ktorá je na očiach celý večer. Večerná róba je v takom prípade nutnosťou a povinnou výbavou. Toto je absolútne nevhodné, krátka sukňa je totálne mimo. Mala mať dlhú až po zem, aby vyznievala elegantne a noblesne. Navyše sú tie šaty ako požičané od cirkusovej akrobatky,“ povedal pre vipstory.sk jeden zo známych stylistov. Plavovláska si teda radšej mala nechať od niekoho poradiť. 

Lucia Barmošová sa na plese objavila v krátkych kvietkovaných šatách, čo bolo podľa spoločenskej etikety veľkým faux pas.
Zobraziť galériu (4)
Lucia Barmošová sa na plese objavila v krátkych kvietkovaných šatách, čo bolo podľa spoločenskej etikety veľkým faux pas.  (Zdroj: vipstory.sk)

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu