Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mutňanská naservírovala svoje prsia: Pozrite, veď jej vypadnú na stôl!

Jana Mutňanská Zobraziť galériu (5)
Jana Mutňanská

BRATISLAVA - S výstrihom dokorán! Uplynulú sobotu sa v bratislavskej Inchebe konal Medický ples - jeden z najstarších bálov na Slovensku, ktorý sa aj tento rok niesol v charitatívnom duchu. Ako to už na takýchto podujatiach býva zvykom, dámy opäť ohurovali róbami. Najviac jednoznačne upútala známa modelka a priateľka riaditeľa onkologického ústavu Jozefa Dolinského Jana Mutňanská (26). Brunetka si totiž obliekla biele šaty s provokatívnym výstrihom, z ktorého jej nebezpečne vykúkali prsia. Veď pozrite sami!

Vystavila prsia na obdiv! Bývala tvár módnej televízie Fashion Tv Jana Mutňanská už niekoľko mesiacov randí s uznávaným lekárom Jozefom Dolinským. Hoci svoj románik zo začiatku tajili, pred verejnosťou sa ruka v ruke ukázali až na Plese v opere.

A uplynulú sobotu si zas nenechali ujsť Medický ples. Aj tam dámy ohurovali krásnymi róbami. Prítomných hostí však najviac upútala práve známa brunetka. Predviedla sa v krásnych bielych šatách s poriadne odvážnym výstrihom.

Jej prsia sa totiž doslova tlačili von z výstrihu. Keď sedela pri stole, vyzeralo to, akoby ich chcela kráska naservírovať rovno na stôl. Mnohí prítomní páni by určite neprotestovali. Veď pozrite sami a priznajte, že do očí by ste sa jej  v tej chvíli zrejme ani vy nepozerali...

Takto sa vyprsila Jana Mutňanská. Prednosti jej takmer vypadli na stôl.
Zobraziť galériu (5)
Takto sa vyprsila Jana Mutňanská. Prednosti jej takmer vypadli na stôl.

Viac o téme: Jana Mutňanská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu