Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hororové chvíle v Národnom divadle: Diváci aj herci v šoku... Na javisko dopadol samovrah!

Národné divadlo v Brne. Zobraziť galériu (2)
Národné divadlo v Brne. (Zdroj: brno-stred.cz)

BRNO - Herci, ktorí počas uplynulého piatka hrali v inscenácii Je třeba zabít Sekala, ale aj diváci, ktorí si hru prišli do Národného divadla v Brne pozrieť, sa ešte dlho budú spamätávať z nepríjemného zážitku. Počas predstavenia sa totiž jeden zo zamestnancov rozhodol spáchať samovraždu rovno pred zrakmi všetkých - na javisko už len dopadlo jeho doráňané telo.

Doslova hororový zážitok čakal na divákov, ktorí si v piatok večer prišli vychutnať do Národného divadla v Brne predstavenie Je třeba zabít Sekala. Ako totiž informujú české médiá, jeden z technikov historickej budovy sa priamo pred zrakmi všetkých rozhodol ukončiť svoj život skokom na javisko. 

Herci sa akurát chystali na scénu, v ktorej idú dedinčania na cintorín, a v tom momente spadlo z niekoľkých metrov na pódium ľudské telo. Vedenie divadla okamžite hru ukončilo a zalarmovalo políciu a záchranku. 

„Akurát som mal ísť na scénu, keď skočil. Ten človek sa ale nezabil, ležal tam a od bolesti hrozne stonal. Bolo to hrozné. Okamžite sa pri ňom zbehli ľudia, aby mu pomohli. Po tomto strašnom zážitku nebolo možné predstavenie dohrať,“ povedal pre český Blesk.cz herec Igor Bareš, ktorý v spomínanej hre stvárňuje hlavnú postavu.

Po páde muž so samovražednými myšlienkami stratil vedomie, no smrť si neprivodil. „Utrpel potenciálne závažné zranenia, preto sme ho transportovali do nemocnice,“ povedala pre ČTK hovorkyňa záchrannej služby Barbora Zuchová. Muž je vraj mimo ohrozenia života, no poriadne si zavaril. Hrozí mu totiž žaloba za všeobecné ohrozenie. Hercom, ktorí sa v momente, keď skočil, nachádzali na scéne, totiž spadol rovno za chrbtom. Stačil tak naozaj len kúsok a kohokoľvek z nich mohol zabiť. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu