Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Retro FOTO, z ktorého pôjdete do kolien: Pozrite, ako vyzerali naše hviezdy pred 24 rokmi!

Retro foto z roku 1992. Poznáte známe tváre na nej? Zobraziť galériu (7)
Retro foto z roku 1992. Poznáte známe tváre na nej?

BRATISLAVA – Toto vás dostane! Roky plynú a nikto z nás nemladne. To si nedávno uvedomil aj známy hudobný producent Juraj Čurný (50), ktorý sa momentálne objavuje v markizáckej Chart Show. Ten totiž pred pár dňami zverejnil na sociálnej sieti retro záber z roku 1992, na ktorom je on spolu s ďalšími 4 hviezdami nášho šoubiznisu. No schválne, spoznali by ste ich?

Pozrite, akí boli pred 24 rokmi! Vidieť naše známe tváre tak, ako vyzerali v minulosti, je niekedy poriadny zážitok. A o ten sa najnovšie postaral Juraj Čurný, ktorý vo svojom archíve vylovil naozaj skvelý skvost.

Na sociálnu sieť nedávno pridal fotografiu z roku 1992, kedy sa spolu s ďalšími 4 známymi osobnosťami objavil na športovej akcii v Prešove. Na fotke je Čurný spolu s populárnou speváčkou a rovnako tak dvomi spevákmi. Všetci sú odetí do teplákových súprav. Na zábere s nimi pózuje aj populárna moderátorka. Už ste zistili, o ktoré celebrity ide? Nie? Tak my vám to prezradíme.

Na snímke sprava je rocker z Metalindy Paľo Drapák (51), hudobná legenda Pavol Hammel (67), moderátorka Iveta Malachovská (50), popová speváčka Beáta Dubasová (52) a hovorca SZF a odborník na hudbu Juraj Čurný (50). Treba priznať, že na nepoznanie sú najmä páni. Ich vizáž z deväťdesiatych rokov dostane do kolien snáď každého. Musíme podotknúť, že čas im naozaj prospel a dnes vyzerajú lepšie ako v minulosti.

Čo sa týka dám, tie vyzerajú takmer rovnako, akoby ani nestarli. Najmä autorka známeho hitu  „Sme také, aké sme“ je dnes rovnako štíhla a očarujúca ako v minulosti. Snáď jediné, čo našťastie zmenila, je účes. A Iveta Malachovská má síce dnes o niečo plnšie tvary ako pred 24 rokmi, ale zato dnes sa nehanbí dať si aj hlbší výstrih. V tých časoch si zrejme také niečo dovoliť veľmi nemohla a ako vidieť na zábere, zapínala si košeľu až ku krku. No každá doba má svoje pre a proti, nemyslíte?

Viac o téme: Iveta MalachovskáBeáta DubasováPaľo Drapák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu