Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jojkárska milenka sa vydala: VIDEO z bláznivej svadby!

Dominika Zeleníková sa vydala. Zobraziť galériu (4)
Dominika Zeleníková sa vydala. (Zdroj: FB S hudbou vesmírnou)

BRATISLAVA - Je z nej pani! Dominika Zeleníková (25) sa do povedomia verejnosti dostala ako milenka z jojkárskeho seriálu Divoké kone. Čoraz viac úspechu však žne aj ako speváčka. Spolu s kolegami zo skupiny S hudbou vesmírnou totiž vlani vydala veľký letný hit Je nám teplo! A v týchto dňoch kráska prežíva azda najšťastnejšie životné chvíle - v sobotu sa totiž vydala.

Herečku Dominiku Zeleníkovú diváci Jojky poznajú ako milenku Danku zo seriálu Divoké kone. Do povedomia internetových používateľov sa však oveľa viac mohla votrieť ako bláznivá speváčka z letného hitu Je nám teplo!


Konečne hit, ktorý naozaj vystihuje leto: Slovensko má nový virál Je nám teplo!


No rovnako, ako je plavovláska úspešná vo svojom pracovnom živote, sa jej darí aj v tom súkromnom. Ako totiž na Facebooku prezradili jej kolegovia zo skupiny S hudbou vesmírnou, kráska cez víkend urobila dôležitý životný krok - vydala sa. 

„Je nám SVADBAAA! Naša Dominička sa vydala,“ objavilo sa na stránke skupiny. Svoje áno povedala herečka kolegovi Jánovi Morávkovi a veselica to bola skutočne bláznivá. Svedčí o tom aj video, ktoré hostia zo svadby zavesili na internet. Pozrite si ho.

Video zo svadby Dominiky Zeleníkovej

Svadba Dominiky Zeleníkovej

Viac o téme: Dominika Zeleníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu