Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Moderátorka Heribanová je už babkou: Dcéra Tamara porodila!

Tamara Heribanová, dcéra moderátorky Aleny Heribanovej, porodila. Zobraziť galériu (5)
Tamara Heribanová, dcéra moderátorky Aleny Heribanovej, porodila. (Zdroj: Instagram T.H./Branislav Šimončík)

BRATISLAVA - Veľké šťastie! Moderátorka Alena Heribanová (60) má aktuálne obrovský dôvod na radosť. Jej dcéra, spisovateľka Tamara Heribanová (30), z nej totiž dnes doobeda spravila babku. Priviedla na svet dcérku, ktorej spolu s manželom, fotografom Branislavom Šimončíkom (36), dali meno Emília.

Dieťa v rodine je to najväčšie šťastie. A aktuálne túto radosť prežíva aj rodina moderátorky Aleny Heribanovej. Jej dcéra, spisovateľka Tamara Heribanová, totiž dnes doobeda porodila svoje prvé dieťatko. 

Ako sa nám podarilo zistiť, tmavovláska s manželom fotografom Branislavom Šimončíkom dali svojmu pokladu meno Emília. „Dievčatá oddychujú a sú zdravé,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja blízkeho známej rodinke. Tamara o niečo neskôr pridala na sociálnu sieť aj fotografiu svojho pokladu zabaleného v perinke. „Dnes sme s Branim zažili najväčší zázrak v živote. Na tento svet prišla naša dlho očakávaná Emília. Ďakujeme úžasnej pani doktorke a celému tímu v nemocnici Ružinov," napísala čerstvá mamička. Gratulujeme! 

 

Viac o téme: Alena HeribanováTamara Heribanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu