Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bratislavský Bál: Sklovská ako Šeherezáda, Malachovskej faux pas a Studenková? Pozrite, ako to roztočila!

Sisa Lelkes Sklovská, Kristína Malachovská, Zdena Studenková Zobraziť galériu (11)
Sisa Lelkes Sklovská, Kristína Malachovská, Zdena Studenková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Naše hlavné mesto má za sebou druhý najprestížnejší ples. V sobotu sa totiž konal už 15. ročník Bratislavského Bálu, ktorý v priestoroch Reduty každoročne hostí veľké množstvo známych osobností. Nechýbala napríklad Sisa Lelkes Sklovská (50), ktorá počas večera pripomínala orientálnu princeznú. Dcéra Ivety Malachovskej (50) Kristína, si zas v spoločnosti takmer vyrobila faux pas a herečka Zdena Studenková (61) prišla bez partnera Braňa Kostku (44)... A na parkete to poriadne roztočila!

Okrem Plesu v opere sa v našom hlavnom meste každoročne koná ešte jedna prestížna spoločenská udalosť - Bratislavský Bál. Ten si mnohé známe osobnosti vychutnávali práve uplynulú sobotu. V historických priestoroch Reduty sa totiž konal už jeho 15. ročník. 

Galéria: 15. ročník Bratislavského Bálu

Medzi pozvanými hosťami nechýbala napríklad Sisa Lelkes Sklovská, ktorá počas večera pútala azda najviac pozornosti. V spoločnosti sa totiž temperamentná speváčka objavila vo výrazných modrých šatách, ktoré doplnila honosnými šperkami. Spomedzi nich však najviac prekvapovala kamienková retiazka na čele, vďaka ktorej pripomínala orientálnu princeznú. 

Podobne ako minulý rok, aj tentokrát zavítal do spoločnosti aj manžel moderátorky večera Ivety Malachovskej, operný spevák Martin Malachovský. Tomu robila garde dcéra Kristína. Mladá kráska vyzerala počas večera v tmavej róbe úchvatne, no takmer si vyrobila poriadny trapas. Pristúpila si totiž dlhú sukňu a keby sa nedržala otca, skončila by na zemi. 

Za najväčšiu dámu večera bola jednoznačne Zdena Studenková, ktorá sa na bále objavila v čiernej róbe. Prekvapením však bolo, že na prestížnu udalosť neprišla v spoločnosti partnera Braňa Kostku, ale po boku modela Roberta Paulata, ktorý je známy aj ako český Ken. A počas večera sa herečka dobre zabávala. Na tanečnom parkete to roztočila ako nikto iný. 

Viac o téme: Sisa SklovskáZdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu