Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrozný pohľad na markizácku koketu: Uff, len na vlastné riziko!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (4)
Barbora Švidraňová

BRATISLAVA - Pane na nebi, čo sa jej to stalo?! Doposiaľ azda v každom seriáli stvárňovala herečka Barbora Švidraňová (27) prefíkanú koketu. A inak tomu nie je ani v Búrlivom víne, v ktorom sa aktuálne účinkuje. No hoci tam sa ryšavka objavuje vždy dokonalo upravená, tentokrát sa fanúšikom Markízy naskytol skutočne hrozivý pohľad. Fotku si môžete pozrieť pod článkom... A len na vlastné riziko!

Barbore Švidraňovej úlohy televíznych kokiet už akosi prischli. Stvárňovala ich na obrazovkách v minulosti a rovnako aj dnes - v Búrlivom víne. Tam sa ryšavá kráska objavuje vždy perfektne nahodená. Veď v úlohe sexi mrchy, ktorá zvádza vplyvných pánov, to inak ani nejde. 

Tentokrát sa však fanúšikom Markízy naskytol na ňu skutočne hrozivý pohľad. Televízia zo Záhorskej Bystrice totiž zavesila na Instagram záber, ktorý sa budúcu stredu objaví v hudobnej relácii Chart Show. No zverejniť ho radšej mali aj s varovaním- „Len na vlastné riziko“. 

Herečka totiž na snímke vyzerá naozaj hrozivo. Mŕtvolná sivo-bordová pokožka s krvavými stopami a obrovský výbuch na hlave. Nechutné umelé zuby sú už iba čerešničkou na celom jej hororovom výzore. No fuj! Ale treba uznať, že na Halloweenskej party by bola Barbora za hviezdu. 

​ 

Viac o téme: Búrlivé vínoBarbora ŠvidraňováChart Show
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu