Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa slovenská blondína 30 rokov dozadu: Bola úplne iná!

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (8)
Zuzana Vačková

BRATISLAVA – Na nepoznanie! Slovenská herečka a dvojnásobná mama Zuzana Vačková (46) je známa najmä vďaka obľúbenému seriálu Panelák, kde hrala výrečnú Alicu. Mnohí diváci možno ani nevedia, že sympatická blondínka v mladosti účinkovala aj v niekoľkých rozprávkach či inscenáciách. Pred pár dňami na sociálnej sieti zverejnila 30-ročné filmové zábery a zrejme iba málokto by ju na nich spoznal.

Iná žena! Charizmatická a vždy dobre naladená herečka Zuzka Vačková sa k herectvu dostala náhodou ako 12-ročná. Hoci ju dnes poznáme predovšetkým vďaka seriálu Panelák, kde hrala ukecanú kočenu Alicu, v začiatkoch svoje kariéry účinkovala aj v rozprávkach.

Známa blondínka pred pár dňami zverejnila fotografie z jednej z nich, kde hrala hlavnú úlohu. Ide o film Štvrtá hlava draka z roku 1985, kde si zahrala po boku Maroša Kramára krásnu princeznú.

Na záberoch je však na prvý pohľad úplne iná žena. Zrejme iba málokto by Zuzanu na nich spoznal. Na fotografiách spred 30-tich rokov je totiž nežne usmievajúca sa štíhla brunetka s dlhými vlasmi, ktorá sa s energickou blondínkou, akou je dnes, takmer vôbec nepodobá. Ale aj v mladosti bola riadna kočka, nemyslíte?

Zuzana Vačková si pred 30-timi rokmi zahrala princeznú.
Zobraziť galériu (8)
Zuzana Vačková si pred 30-timi rokmi zahrala princeznú.

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu