Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tajná svadba slovenskej herečky: Žiadne biele šaty a všetko na poslednú chvíľu!

Daniela Šinkorová je už vydatá. Zobraziť galériu (5)
Daniela Šinkorová je už vydatá. (Zdroj: Facebook D.Š.)

PRAHA - Prísne tajná! Taká bola svadba slovenskej herečky pôsobiacej v Česku Daniely Šinkorovej (43). V týchto dňoch sa totiž na verejnosť dostala informácia o tom, že plavovláska pred viac ako tromi mesiacmi povedala áno svojmu dlhoročnému partnerovi. A obrad to bol naozaj netradičný - nevesta na sebe nemala ani biele šaty a všetko sa organizovalo doslova na poslednú chvíľu.

Daniela Šinkorová je rodená Slovenka, no viac ako u nás je známa u našich západných susedov. Plavovláska tam totiž pôsobí nielen ako herečka, ale aj ako moderátorka magazínu Top Star. A práve šoubiznisová relácia v týchto dňoch odhalila, že sa plavovláska vydala. Jej manželom sa stal boháč Ladislav Polák, s ktorým Daniela žije už dlhých 10 rokov. 

Svadba sa však nekonala tento víkend, ani ten predchádzajúci... Podľa informácií českého blesku.cz, sa veselica konala pred dlhými štyrmi mesiacmi! Moderátorke sa tak svoj veľký deň D podarilo dokonale ututlať. „Určite sa nevydala dnes. Ide o staršie fotky, nikto o tom ale nevedel. Už sú to štyri mesiace. Vydávala sa 4. októbra,“ prezradil pre Blesk zdroj z televízie Prima.

Malý civilný obrad sa konal na zámku Berchtold a nevesta mala na sebe šaty netradičnej farby. Nešlo o žiadnu snehobielu róbu, ale vínovočervený model s dĺžkou nad kolená. Celá svadba bola vraj dosť netradičná. Žiadne zvyky sa nedodržiavali, okrem jediného, že ženích mohol vidieť svoju vyparádenú polovičku až „pred oltárom”. 

A ktovie, možno si to takto zariadili aj z praktických dôvodov. Ako totiž moderátorka sama priznala, všetko sa organizovalo na poslednú chvíľu, aj kytica sa kupovala doslova v hodine dvanástej. Zaľúbenci sa teda v takom zhone mali zrejme šancu stretnúť naozaj až pred oddávajúcim. „Bolo to narýchlo. Môj Láďa povedal, že keď to nestihneme do jeho päťdesiatky, čo bolo týždeň potom, tak už to nikdy neurobíme. Takže som teraz Daniela Polák Šinkorová,“ prezradila pre Top Star magazín umelkyňa. 

Viac o téme: Daniela Šinkorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu