Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Milenci z Markízy neskrývajú lásku: Po dramatických rozchodoch luxusné dovolenky pri mori!

Markizácki redaktori Marián Lechan a Zuzana Glabazňová. Zobraziť galériu (4)
Markizácki redaktori Marián Lechan a Zuzana Glabazňová. (Zdroj: Instagram M.L.)

BRATISLAVA - Markizácki redaktori Marián Lechan (34) a Zuzana Glabazňová (32) si museli prejsť dlhou cestou, kým si mohli začať vychutnávať vzájomnú lásku. V čase, keď sa do seba zamilovali, totiž obaja mali ešte rodiny s niekým iným. Podľa fotiek, ktoré pridávajú na sociálne siete, to však vyzerá, že dnes sú už naozaj šťastní a vychutnávajú si jednu luxusnú dovolenku za druhou. Po letnom výlete v Turecku si teraz dvojica užíva na exotickej Srí Lanke.

Nie je ničím výnimočným, keď láska zahorí medzi kolegami z práce. Svoje by o tom vedeli rozprávať aj markizácki redaktori Zuzana Glabazňová a Marián Lechan. Pravda o ich vzťahu sa dostala na verejnosť koncom septembra 2014, keď sa vraj stretávali už viac ako 3 roky. 

Háčikom však bolo, že v čase, keď sa do seba zahľadeli, mali obaja ešte zákonitých partnerov a rodiny - rozchody s ich polovičkami tak neprebehli najpokojnejšie. „Naše vzájomné priateľstvo vzniklo vďaka tomu, že tak, ako my nie sme ideálni partneri, nie sú ani naši pôvodní partneri. Nás dvoch spojili vážne súkromné starosti, ktoré sme v rovnakom čase obaja prežívali, a našli sme u seba chýbajúcu oporu a pochopenie,” povedali vtedy k svojmu vzťahu markizáci. 

Zdá sa však, že situácia v ich živote sa už utriasla a zaľúbenci svoju lásku už vôbec neskrývajú. Práve naopak, pýšia sa ňou na sociálnych sieťach, kde pravidelne pridávajú fotky z rôznych výletov. V lete si napríklad užívali dovolenku aj so všetkými deťmi v Turecku a na fotkách pôsobili doslova ako šťastná rodinka. 

No aj tento rok zaľúbenci začínajú na luxusnej dovolenke. Ako prezrádzajú snímky na instagrame, dvojica si vychutnáva romantiku na exotickej Srí Lanke. Vyhrievajú sa na horúcom slnku, popíjajú sladké kokteily a užívajú si voľné chvíle. Tomu sa hovorí pohodička! 

Viac o téme: Marián LechanZuzana Glabazňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu