Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Konflikt v rodine Hrycovcov: Wanda sa pustila do svojho otca!

Wanda Hrycová a Andy Hryc Zobraziť galériu (6)
Wanda Hrycová a Andy Hryc

BRATISLAVA - Nezhodli sa! Wanda Hrycová (37) dala v začiatkoch utečeneckej krízy rázne najavo svoj postoj. Ľudom prichádzajúcim do Európy sa snažila všemožne pomôcť a ospravedlňovala aj fakt, že darované veci boli rozhádzané po ulici. Zato jej otec, herec Andy Hryc (66), nemal problém zverejniť video zo stránky s názvom Imigrantov na Slovensku nechceme. A dcéra mu to aj verejne vyhodila na oči.

Každý má iný názor! Wanda Hrycová sa začiatkom septembra vybrala do utečeneckého tábora, aby doručila imigrantom oblečenie, hygienické potreby a iné veci, ktoré by sa im mohli zísť. Neskôr sa na internete objavil záber, ako pomoc od darcov leží rozhádzaná po ulici, no producentka ľudí z tábora obhajovala. „Je tam 4000 ľudí, ktorí bývajú v katastrofálnych podmienkach, potrebujú špecifické veci, ktorí si z darovaných vecí vyberú, zvyšok nemajú kde skladovať,“ uviedla. 

Zaujímavé je, že jej otec Andy Hryc k utečencom takéto pozitívne city nechová. Herec totiž na svojom facebookovom účte zdieľal videá, ktoré ukazovali ich agresívne správanie a neporiadok, ktorý po sebe nechávajú. „Tati, nemohol by si sa už vykašľať na sharovanie týchto xenofóbnych a rasistických článkov?” napísala mu znechutene Wanda pod príspevkom, ktorý jej otec prebral zo stránky Imigrantov na Slovensku nechceme. 

„Wanda, nič xenofóbne na tých dokumentárnych záberoch nevidím alebo je to len zinscenovaný komparz?” oponoval Andy svojej dcére. A neskôr uverejnil ďalšie video, ktoré si hneď aj sám okomentoval: „Ďalší „xenofóbny” a „rasistický” príspevok?????” K tomuto konfliktu na sociálnej sieti došlo už dávnejšie, teraz však konverzáciu otca s dcérou vytiahla na svetlo sveta facebooková stránka Fľuska, ktorá prináša správy z domova, zo zahraničia a zo sveta šoubiznisu odľahčenou formou. 

Konflikt v rodine Hrycovcov:
Zobraziť galériu (6)

Viac o téme: Wanda HrycováAndy Hryc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu