Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi Hrmová narvaná v mini »prádielku«: Preboha, čo to urobila tým prsiam?!

Jana Hrmová Zobraziť galériu (4)
Jana Hrmová (Zdroj: Facebook JH)

BRATISLAVA - Uf, len tak-tak! Janu Hrmovú (21) pozná azda každý fanúšik markizáckej Farmy. V tej sa jej síce zabodovať nepodarilo, no dodnes skóruje v očiach mnohých pánov. Patrí totiž jednoznačne k najsexi účastníčkam reality šou. Pravidelne to tmavovláska dokazuje aj na sociálnych sieťach, kde najnovšie zvodná Bratislavčanka zavesila fotku len v malej spodnej bielizni. A jej prsia doslova volajú o pomoc!

Niet pochýb, že exfarmárka Jana Hrmová je tajným snom mnohých pánov. Pýši sa totiž typicky ženskou postavou s oblými bokmi a plnými prsiami. Tie pravidelne vystavuje na obdiv aj na sociálnych sieťach, kde pridáva jednu zvodnú fotku za druhou. Pred pár dňami kráska na webe zverejnila záber len v sexi spodnej bielizni. 

Tá jej však nesadla úplne tak, ako by mala. Pôsobí, ako by bola minimálne o dve čísla menšia, než by tmavovláska v skutočnosti potrebovala. Veď v nežnom bielom kúsku má kráska prsia maximálne napratané. Až tak, že pôsobia ako keby volali o pomoc – z tesných košíkov sa totiž za každú cenu snažia predrať von. Veď pozrite sami...

Viac o téme: Jana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu