Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pamela Anderson na párty kúsok od Bratislavy: Nahnevala sa a odišla!

Pamela Anderson žúrovala kúsok od Bratislavy. Zobraziť galériu (11)
Pamela Anderson žúrovala kúsok od Bratislavy.

SEMMERING – Hollywoodska hviezda na dosah ruky! V stredu večer sa v susednom Rakúsku konala veľkolepá párty. Tú organizoval majiteľ známeho slovenského pánskeho magazínu Johnny Kortis (33). Okrem mnohých európskych playmate pozval na akciu aj hviezdnu Pamelu Anderson (48), ktorá sa vryla do pamäte mnohým divákom ako sexbomba z Pobrežnej hliadky. Ako ale topky zistili, na párty sa kráska dlho nezdržala a nahnevane ju opustila skôr, ako plánovala.

Toto ju veľmi nepotešilo! Nestáva sa tak často, že do našich končín zavíta hviezda, akou bezpochyby  je plavovlasá sexbomba Pamela Anderson. V stredu večer sa totiž objavila na Playboy párty iba kúsok od Bratislavy v rakúskom Semmeringu, na ktorú ju osobne pozval majiteľ pánskeho magazínu Johny Kortis. Okrem žien zo stránok časopisu sa akcie zúčastnilo aj spevácke duo Twiins.

Na akciu však dorazilo aj množstvo novinárov, s čím Pamela zjavne nerátala. Zrejme nečakala, že vyvolá až taký záujem. Namiesto nočného  žúrovania nakoniec po pár hodinách neustáleho fotenia a odpovedania na otázky z akcie unavená a nahnevaná odišla. „Bolo tam asi 10 kameramanov, 30 fotografov a neustále jej blikali do očí bleskom. Hoci bola naozaj milá a profesionálna, po 3 hodinách ju to už prestalo baviť a nahnevaná odišla na večeru, kde sa jej venovala moja partnerka Barbora Hrubanová a majiteľ hotela. Potom už ostala iba na izbe,“ prezradil organizátor akcie.

Zaujímalo nás, prečo pozval práve Pamelu Anderson. „Poznáme sa osobne a inak by ju zrejme nikto nezaplatil. A Pamela má v USA tiež aktuálne vonku poslednú nahú titulku Playboya,  tak mi to prišlo ako skvelý nápad,“ uviedol Kortis, ktorého mrzí, že si Pamela akciu neužila tak, ako pôvodne plánovala.

Viac o téme: Pamela Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu