Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Barmošovej nový frajer: Zbalila podnikateľa... Toto je on!

Lucia Barmošová má vzťah s podnikateľom Martinom Durasom. Zobraziť galériu (5)
Lucia Barmošová má vzťah s podnikateľom Martinom Durasom.

BRATISLAVA - Je trochu mladší! Lucia Barmošová (33) topkám ako prvým priznala, že je zadaná. Identitu svojho partnera však ponechala zahalenú rúškom tajomstva. Netrvalo ale dlho a ozvali sa ľudia z ich okolia. Teraz už vieme, že moderátorka sa dala dokopy s podnikateľom Martinom Durasom (29), ktorý sa venuje predaju sedačiek. Vo voľnom čase sú jeho vášňou okrem priateľky rýchle autá.

Topky.sk v pondelok ako prvé informovali, že Lucia Barmošová je opäť zadaná. O svojom priateľovi však nechcela zatiaľ nič prezradiť. 


Barmošová rok po rozvode: Priznala nového chlapa!


No netrvalo dlho a ozval sa človek z okolia dvojice, ktorý pozná jeho identitu. Lucia chodí s Martinom Durasom, ktorý pochádza od Trenčína a zaoberá sa predajom sedačiek.

Jeho otec vyrábal sedací nábytok do zahraničia a mladík sa rozhodol, že bude tiež podnikateľom. Nechcel však pracovať u otca – vraj majú až príliš rovnaké povahy – a tak si otvoril predajňu. „Požičal mi peniaze a pustil som sa do toho sám,” povedal Martin o svojich začiatkoch pre slovaksuperbrands.com. Durasova firma funguje od roku 2007 a a dokonca v Čechách prevádzkuje viac predajní, než ich má otvorených na Slovensku. 

Keď si Martin potrebuje od práce oddýchnuť, vyhľadáva adrenalín v rýchlych autách. No nejazdí si len tak pre zábavu, ale dokonca aj preteká. 

Martin Duras si rád dopraje adrenalín.
Zobraziť galériu (5)
Martin Duras si rád dopraje adrenalín.

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu