Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slovenská moderátorka chce byť kráľovnou krásy: Týmto telom bojuje o titul Miss!

Dominika Ngo Ducová Zobraziť galériu (4)
Dominika Ngo Ducová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Včerajším kastingom v Bratislave sa skončil kolotoč vyberania krásnych dievčat do semifinále súťaže Miss Slovensko. Spolu sa ich do užšieho výberu prebojovalo 82. A medzi nimi aj slovenská moderátorka Dominika Ngo Ducová (18). Tá je jednou z tvárí módnej televízie Fashion Tv. Pozrite, akým telom bojuje o titul kráľovnej krásy!

V závere minulého týždňa sa v Bratislave konal posledný kasting v rámci tohtoročného výberu do súťaže Miss Slovensko. Účasť bola naozaj veľká – len z hlavného mesta postúpilo dokopy 17 dievčat a celkovo sa do semifinále prebojovalo 82. A medzi nimi aj známa tvár. 

Kráľovnou krásy by chcela byť aj Dominika Ngo Ducová, ktorá sa len v lete stala novou tvárou módnej televízie Fashion Tv. Tmavovláska na kastingu predviedla svoju exotickú krásu a postavičku v plavkách a postúpila do užšieho výberu. 

Zaujímalo nás, čím kráska porotu zaujala najviac. „O postupe do semifinále vždy rozhoduje celá kastingová porota. Dominika je zaujímavý typ, ale podobne na tom bolo aj ďalších 50 dievčat, ktoré postúpili z regionálnych kastingov do semifinále,“ povedala pre Topky.sk riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Tak, nechajme sa prekvapiť, kam sa to až kráske podarí v súťaži dotiahnuť. 

Dominika Ngo Ducová sa zúčastnila bratislavského kastingu na Miss Slovensko a postúpila do semifinále.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Ngo Ducová sa zúčastnila bratislavského kastingu na Miss Slovensko a postúpila do semifinále.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Miss SlovenskoDominika Ngo Ducová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu