Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nehanebná exfarmárka Komorová: Na web zavesila svoje akty... Ehm, a niečo jej vykúka!

Nikola Komorová Zobraziť galériu (5)
Nikola Komorová (Zdroj: Instagram N.K.)

BRATISLAVA - Kuk! Nikola Komorová (24) nepatrí k ženám, ktoré by sa za svoje telo hanbili. Práve naopak, rada sa svojimi vypracovanými krivkami pýši a na sociálne siete vešia množstvo svojich zvodných fotiek. Jednou z tých najnovších určite pošteklila myšlienky nejedného muža. Na svojom profile totiž zverejnila decentný akt. Ten toho však odhalil viac, než len jemné obrysy jej nahého tela. Pozrite!

Nikola Komorová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v markizáckej Farme. Už tam tmavovláska dokázala, že nepatrí k ženám, ktoré sa za svoje telo hanbia. Práve naopak, rada svoje tvrdo vypracované krivky vystavuje na obdiv. 

Jej výstavnou skriňou sú sociálne siete, kde zverejňuje kvantum svojich viac či menej odvážnych fotiek. No pri pohľade na tú, ktorú na web zavesila nedávno, sa mnohým z jej mužských fanúšikov určite podlomili kolená. 

Dôvod? Tmavovláska sa totiž na Instagrame pochválila svojím decentným aktom. Ten však neodhaľoval len jemné obrysy jej nahého tela, ale aj čosi iné. Na hriešnej čierno-bielej snímke totiž vykukla aj jej bradavka. 

 

Viac o téme: Nikola Komorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu