Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Barmošová rok po rozvode: Priznala nového chlapa!

Lucia Barmošová je podľa našich informácií opäť zadaná. Zobraziť galériu (5)
Lucia Barmošová je podľa našich informácií opäť zadaná. (Zdroj: Orange)

BRATISLAVA – Jojkárka Lucia Barmošová (33) sa v decembri 2014 po 14 rokoch vzťahu rozviedla so svojím manželom Pavlom. Už nejaký čas sa však v kuloároch šoubiznisu šíria informácie, že je opäť zamilovaná a šťastná. Moderátorka nám nový vzťah aj priznala.

Koncom roka 2014 jojkárska moderátorka Lucia Barmošová  uzavrela štrnásťročnú kapitolu svojho života, keď  bratislavský Okresný súd ukončil jej deväťročné manželstvo s bývalým futbalistom Pavlom Barmošom. Randili spolu od strednej školy, no šťastie až do konca života im súdené nebolo.


Najhoršie Vianoce Barmošovej za 14 rokov: Dorazil ju včerajší rozvod!

Prominentný vzťah v troskách: Jojkárke Barmošovej krachuje 9-ročné manželstvo!


Aktuálne sa však už v zákulisí slovenského šoubiznisu šíria informácie o novom chlapovi po jej boku. K nám sa dostali správy, že má ísť o 36-ročného právnika Marcela B. „Poznáme sa, riešili sme právne veci, tak ako s ním konzultujú aj iní ľudia z televízií. Od nich som dostala aj kontakt. Máte však mylnú informáciu. Nie sme partnermi v súkromí. Sme kamaráti,” tvrdila nám Lucia.

No ozvala sa ešte aj neskôr. „Myslela som, že vás zaujíma, s kým naozaj som,” napísala nám blondínka. Tým prakticky priznala, že zadaná skutočne je. Po našich ďalších otázkach však akoby zaradila spiatočku. „Ak budete zle informovať, je to vaše renomé. Sú aj iné noviny, ktoré môžu následne uviesť veci na pravú mieru,” uzavrela tému nového partnera Barmošová.

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu