Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šuvadová tajne na Slovensku: A hneď vyvetrala nového frajera!

Silvia Šuvadová Zobraziť galériu (31)
Silvia Šuvadová

BRATISLAVA – Zaľúbená! Herečka Silvia Šuvadová (42), žijúca prevažne za veľkou mlákou, sa vo štvrtok večer nečakane objavila na Slovensku. Nenechala si totiž ujsť krst knihy fotografií cestovateľa Petra Šuríka (42) s názvom Afrika Black and White Emotion. Na prekvapenie mnohých hostí sa kráska objavila po boku nového muža.

Žiari šťastím a spokojnosťou! Herečka a spiritualistka Silvia Šuvadová žije už niekoľko rokov v Los Angeles, a tak bolo pre mnohých prekvapením, keď sa objavila vo štvrtok večer na prominentnej akcii podnikateľa a cestovateľa Petra Šuríka. Ten v istom bratislavskom hoteli krstil svoju knihu fotografií Afrika Black and White Emotion.

Umelkyňa na párty však nedorazila sama, spoločnosť jej robil neznámy muž. Ako topky zistili, je to Silviin nový priateľ. „Volá sa Roman a sú spolu takmer 1,5 mesiaca. Je to Slovák a zoznámili sa tu v jednej reštaurácii,“ prezradil nám blízky priateľ herečky, ktorý nezabudol podotknúť, že Šuvadovej nový vzťah veľmi prospieva. „Vyzerá výborne a je vidieť, že je zamilovaná,“ dodal na záver.

Ohľadne nového vzťahu sme oslovili aj samotnú umelkyňu. „Mladý muž, s ktorým som bola na krste, sa volá Roman Neczli, je z Bratislavy. S Romankom sme sa stretli asi pred 2 mesiacmi, keď ja som s kamarátkou opúšťala večer v istom hoteli a on na večeru prichádzal so spirituálnou leaderkou Marie Diamond, známou z filmu a knihy Secret (Tajomstvo),“ prezradila nám bez okolkov herečka a pokračovala: „Marie údajne zacítila moju energiu a opýtala sa Romana, kto som. Potom ho požiadala, či by ma nekontaktoval, že by sa rada so mnou stretla. A tak v ten večer mi Romanko napísal na Facebooku a asi o týždeň sme sa stretli,” vysvetlila nám Silvia priebeh ich zoznámenia sa.

Roman má agentúru, ktorá robí rôzne kampane a zastupuje rôznych ľudí. Spoluprácu ponúkol aj mne. Tak sa to všetko začalo. A to, či je medzi nami niečo viac, by som si nechala pre seba. Roman je krásny muž a som rada, že som ho stretla,“ vyznala sa nám Šuvadová, ktorá sa k Romanovi celý večer nežne túlila.

Okrem herečky na akciu, ktorú organizovala bývalá manželka podnikateľa Juraja Lelkesa Daniela Lelkes a moderátor večera Justin Topolský, prišlo ďalších 350 hostí, medzi ktorými nechýbali známe tváre spoločenského života. Okrem krstnej mamy Kamily Magálovej, sme stretli aj moderátorky Adu Strakovú, Karin Majtánovu, Katarínu Brychtovú, či bývalú hviezdu Markízy Miloša Bubána. Nechýbali ani podnikateľka Mária Reháková, spevák Otto Weiter, zabávač Jozef Nodžák alias Majster N, hokejová legenda Jozef Golonka a mnohí ďalší. Fotografie z akcie si môžete pozrieť v našej galérii.

Viac o téme: Silvia ŠuvadováPeter Šurík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu