Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jojkársky seriál ZOO: Šimpanzy šoférovali a pili kávu... Ako sa to nakrúcalo?!

Nakrúcanie zvučky seriálu ZOO Zobraziť galériu (17)
Nakrúcanie zvučky seriálu ZOO

BRATISLAVA - Televízia Joj dnes začína vysielať svoj nový seriál ZOO. Ako už samotný názov vypovedá, zvieratá nebudú v tomto počine chýbať. Je ich plná už úvodná zvučka. Zistili sme, ako sa s nimi nakrúcalo.

Za novým seriálom stojí kreatívna producentka Danica Haláková a režíruje ho Braňo Mišík. Nakrúcalo sa aj mimo Slovenska a v zahraničí vznikla aj samotná zvučka projektu – v Nemecku, v Čechách a v Afrike.  

V hlavných úlohách sú herci a ich „zvierací kolegovia“. Všetci si nakrúcanie s nemými tvárami pochvaľovali, hlavne šimpanzice boli podľa našich informácií mimoriadne učenlivé a priateľské. Dokázali zahrať všetko, čo od nich režisér chcel, či už mali vypiť mlieko z fľašky, kávu zo šálky alebo šoférovať a hrať šach.

Nakrúcanie špeciálnych záberov s malou aj dospelou tigricou bolo náročnejšie aj nebezpečnejšie. Tam sa zapotil nielen Ján Koleník, ale aj celý kreatívny štáb pod vedením scenáristu a režiséra upútavky Mariána Kolíka. V jednej chvíli už museli zasahovať aj ich chovateľky, ale všetko dopadlo výborne a podľa predstáv kreatívcov.

Titulná skladba seriálovej novinky je pieseň od Adama Ďuricu „Tak to vidím ja.“ 

VIDEO: Zvučka seriálu ZOO

Zvucka serialu ZOO

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu