Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ples v opere 2016: Heringová ako snehová kráľovná, nadpozemská Hablovičová a vyrehotaný Dangl!

Andrea Heringhová, Lucia Hablovičová a Dano Dangl pri príchode na Ples v opere. Zobraziť galériu (6)
Andrea Heringhová, Lucia Hablovičová a Dano Dangl pri príchode na Ples v opere.

BRATISLAVA - Historická budova SND v sobotu už po 16. raz otvorila svoje brány prestížnemu Plesu v opere. Na tejto - dá sa povedať - udalosti roka nechýbali ani tváre známe zo šoubiznisu. Bývalá playmate Andrea Heringhová sa hrdo niesla v róbe, vďaka ktorej pripomínala snehovú kráľovnú. Bývalá riaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová zas vyzerala až nadpozemsky. A zabávač Dano Dangl dorazil na honosnú udalosť vysmiaty od ucha k uchu.

Ples v opere v sobotu odštartoval sezónu tanečných zábav na Slovensku. Tak ako po iné roky, nechýbali na prestížnom podujatí ani teraz tváre známe z televíznych obrazoviek a titulných stránok. 


Ples v opere: Markizáčka na červenom koberci s uniformou, odvážna moderátorka!


Podnikateľ Boris Kollár sa opäť na červenom koberci ukázal s Andreou Heringhovou. Tá tentoraz pútala pozornosť lepším spôsobom ako vlani, keď zvolila trochu gýčové šaty. Teraz vyzerala naozaj skvelo. Obliekla si bledú róbu so vzorom, akoby jej ho – podobne ako ornamenty na oknách – nakreslil samotný mráz. Spolu s bielou štólou a slávnostným účesom pôsobila dojmom snehovej kráľovnej. 

Akýmsi protikladom k hrdo vyzerajúcej Heringhovej bola Lucia Hablovičová v striebristej róbe. Vyzerala, akoby sa mala každú chvíľu rozplynúť. Splývavý materiál sa okolo nej vlnil a vytváral predstavu akejsi nadpozemskej bytosti. Ťažko brunetku k niečomu prirovnať... K anjelovi? K víle? Slová tu asi nestačia. 

Za povšimnutie určite stál aj zabávač Dano Dangl. Ten mal už pri príchode na ples naozaj vynikajúcu náladu. Počas kráčania po červenom koberci sa nám ho inak ako so širokánskym úsmevom ani zachytiť nepodarilo. 

Ďalšie známe tváre z červeného koberca nájdete v našej galérii: 

Galéria: Príchody hostí na Ples v opere 2016

Viac o téme: Ples v opere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu