Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenský seriál u Čechov totálne pohorel: Je to odpad!

Jozef Vajda Zobraziť galériu (12)
Jozef Vajda

PRAHA/BRATISLAVA - Neuspeli! Českú televíziu Barrandov od jari minulého roka vedie Slovák František Borovský. A vidno to aj na novej tvorbe. Napríklad pod seriál Bezdružice sa režisérsky aj scenáristicky podpísali ľudia z našej krajiny a producentsky ju zastrešila firma samotného riaditeľa. Našim susedom sa však ich počin vôbec nepáči. Na filmovom serveri získal v hodnotení len 4% a je 26. najhorším seriálom histórie. V komentároch divákov prevláda jediné slovo - odpad!

Česká stanica Barrandov v októbri priniesla na svoje obrazovky nový seriál Bezdružice. To, že tam hrajú aj Slováci – Jozef Vajda či Stanislav Pitoňák – nie je nič výnimočné. Zaujímavé ale je, že celý projekt vznikol pod taktovkou Slovákov. 

Režíroval ho Michal Vajdička, ako scenáristi sú na stránke csfd.cz uvedení Ján Gordulič a Dušan Tarageľ. Produkčne tento počin zastrešila spoločnosť Františka Borovského, ktorý je od apríla minulého roka riaditeľom Barrandova. 

„Naším cieľom je priniesť na televízne obrazovky dobrý komediálny seriál,” citoval Borovského server mediar.cz pred spustením Bezdružic. Bohužiaľ, divákom tento počin neulahodil. Väčšine ľudí príde skôr trápny. 

Na filmovom serveri csfd.cz získal od užívateľov úbohé 4 percentá. Stal sa tak 26. najhorším seriálom všetkých čias. V slovnom hodnotení s drvivou prevahou prevláda to najhoršie – odpad. Toto Slovákom v Čechách jednoducho nevyšlo... Ale vôbec. 

Slovenský seriál u Čechov
Zobraziť galériu (12)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu