Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Desivý pohľad na víťazku SuperStar: Jejda!

Aneta Langerová Zobraziť galériu (5)
Aneta Langerová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Mejkap robí svoje! Pri známych tvárach sme zvyknutí, že sa na verejnosti objavujú zvyčajne dokonalo upravené. O ich bezchybný vzhľad sa starajú vizážisti, ktorí v priebehu pár minút z nich vykúzlia o čosi krajšie osoby. Týka sa to aj úplne prvej českej SuperStar Anety Langerovej (29). Fotografom sa ju totiž podarilo zachytiť, ako vyzerá, keď neprejde skrášľovacími procedúrami.

Keď sa známe tváre objavia na televíznych obrazovkách či na verejnom vystúpení, vždy vyzerajú ako „zo škatuľky“. Dokonalo upravené, s perfektným mejkapom, tip-top účesom, bezchybným outfitom... O celú ich vizáž sa totiž starajú profesionálne ruky stylistov.

No aj oni sú len ľudia a rovnako ako tie dobré, majú aj svoje zlé dni, počas ktorých nevyzerajú práve najlepšie. Dôkazom je aj prvá česká víťazka speváckej šou SuperStar Aneta Langerová. 

Tú sa totiž pred pár dňami podarilo našim západným susedom nafotiť úplne bez mejkapu. A pohľad na ňu bol dosť prekvapivý – akoby to ani nebola ona. Známu speváčku zachytili s rozcuchanými vlasmi, bledou pleťou a tmavými kruhmi pod napuchnutými očami... Navyše sa jej na tvári zračil zničený výraz. Takýmto výzorom by teda mnohých odplašila.  

Českým fotografom sa podarilo zachytiť speváčku Anetu Langerovú bez mejkapu.
Zobraziť galériu (5)
Českým fotografom sa podarilo zachytiť speváčku Anetu Langerovú bez mejkapu.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Aneta Langerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu