Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Túto jojkárku ešte nepoznáte: Tá má ale... prednosti!

Stanislava Kašperová Zobraziť galériu (5)
Stanislava Kašperová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Pozrite na tie vnady! Divákov nového rodinného seriálu televízie Joj čakajú okrem exotiky, dobrodružstva a romantiky s ostrieľanými hercami aj nové tváre, ktoré ste doposiaľ na obrazovkách nevideli. Jednou z nich je aj herečka Stanislava Kašperová, ktorá si v seriáli zahrá manželku hlavného chovateľa. Táto nová jojkárka je známa najmä fanúšikom divadla. Tam sa naposledy predviedla v komediálnom predstavení, kde ukázala okrem iného aj svoje mega prednosti.

Novou posilou jojkárskeho tímu je najnovšie aj pomerne neznáma herečka Stanislava Kašperová. Brunetku budú mať možnosť vidieť televízni diváci už čoskoro v novom komediálno-dramatickom seriáli ZOO po boku ostrieľaného herca Marka Igondu. Ten hrá hlavného chovateľa v zoologickej záhrade a ona je jeho manželkou, ktorá je na materskej dovolenke.

O Kašperovej sme chceli zistiť viac, a tak sme narazili aj na celkom odvážne zábery z jedného jej predstavenia, ktoré odohrala na doskách, ktoré znamenajú svet. V Divadle Jonáša Záborského sa objavila v predstavení  s názvom Tučné prasa ako hlavná predstaviteľka Helena. V komédii stvárňuje plnoštíhlu knihovníčku, do ktorej sa zamiluje úspešný manažér, ktorý sa za ňu pred kamarátom a bývalou priateľkou hanbí. 

V hre sa brunetka objavuje aj v plavkách. Boky má omotané šatkou, no svoje prednosti nijako neskrýva. A treba povedať, že by sa jej to zrejme ani nepodarilo. Tieto vnady totiž len tak neschováte...

Herečka Stanislava Kašperová sa nehanbí ukázať aj svoje prednosti.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Stanislava Kašperová sa nehanbí ukázať aj svoje prednosti.

Viac o téme: Stanislava Kašperová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu