Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Totálny extrém na Markíze: Toto Slovensko ešte nezažilo!

Markíza budúci rok prinesie extrémnu reality šou s názvom Ostrov. Zobraziť galériu (4)
Markíza budúci rok prinesie extrémnu reality šou s názvom Ostrov. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ako stroskotanci! Slovenské televízie už pomaly odkrývajú svoje plány pre rok 2016. A Markíza v týchto chvíľach už začína dokonca lákať Slovákov na kasting do svojej novej reality šou. Ako sľubuje, bude to poriadna divočina. Súťažiacich vraj čaká totálny extrém, v ktorom sa ocitnú na úplnej hranici prežitia. Takýto drsný projekt tu doposiaľ nebol.

Televízne obrazovky v posledných rokoch ovládli reality šou z najrôznejších oblastí života. Slováci si už vychutnali niekoľko farmárskych projektov, kuchársku či čašnícku súťaž, aj takú, v ktorej súťažiaci stavali rodinný dom... Najnovšie Markíza sľubuje, že budúci rok prinesie divákom totálny extrém. 

Už v týchto chvíľach televízia zo Záhorskej Bystrice láka prostredníctvom svojej oficiálnej stránky odvážlivcov, ktorí by sa prihlásili do reality šou s názvom Ostrov. A nepôjde o žiadne leňošenie na pláži – naopak, ide o ten typ šou, v ktorých sa súťažiaci ocitnú až na úplnej hranici prežitia. Budú musieť bojovať o svoju záchranu, dokonca aj o každý kúsok jedla. 

„Ste pripravení prežiť na opustenom ostrove? Ste pripravení na výzvu svojho života? Hľadáme tých najodvážnejších, ktorí sú pripravení zažiť najväčšie a najextrémnejšie dobrodružstvo. Staň sa hrdinom v súboji, aký Slovensko ešte nezažilo!“ hovorí sa v upútavke na šou. Slováci, ktorí sa na toto dobrodružstvo dajú, tak budú musieť siahnuť až na úplné dno svojich síl a zvládať extrémne ťažké úlohy.

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú Markízu, aby nám o projekte prezradila viac. Nateraz však reality šou Ostrov nechcú nijak komentovať. „O podrobnostiach budeme informovať, keď to bude aktuálne,“ povedala pre Topky.sk hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová. 

Podobný projekt sa v minulosti už vysielal na konkurenčnej Jojke, Išlo o šou Celebrity Camp a ako už názov napovedá, vtedy sa v exotike stretli naše známe tváre. Bežní ľudia budú mať možnosť prihlásiť sa do takejto reality šou po prvýkrát. Navyše to pôsobí, že tentoraz to bude o čosi drsnejšie. Nechajme sa teda prekvapiť, kto naberie tú odvahu... No v každom prípade sa rozhodne bude na čo pozerať.

Viac o téme: Ostrov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu