Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najhoršie správy pre česko-slovenskú legendu: Je z toho úplne na dne!

Václav Neckář Zobraziť galériu (4)
Václav Neckář (Zdroj: SITA, TASR)

PRAHA - Tvrdá rana! Spevák Václav Neckář (72) nebude mať tieto sviatky šťastné a veselé. V pondelok mu totiž zomrela manželka Jaroslava (†76), s ktorou bol ženatý 41 rokov. Umelec navyše nebol v posledných chvíľach pri nej. Smutnú správu sa dozvedel tesne pred koncertom, ktorý sa konal stovky kilometrov ďaleko od nemocnice, kde jeho žena skonala.

Manželka Václava Neckářa mala zdravotné problémy už dlhšie. Tento rok sa to však vyostrilo. Bola preto hospitalizovaná v nemocnici. „Je to ťažké, som bez nej ako bez ruky, veľmi mi chýba,” povedal spevák českému Blesku pred pár mesiacmi. 

O to horšie pre neho je, že pani Jaroslava svoj boj o život nakoniec prehrala. V pondelok skonala. Bohužiaľ sa tak stalo, keď jej Václav nebol nablízku. „Bolo to pre mňa strašne ťažké, pretože som sa o jej smrti dozvedel v pondelok pred koncertom v Zlíne a musel som to odspievať s vedomím, že som práve prišiel o svoju lásku,” prezradil Neckář Blesku okolnosti, ako sa zdrvujúcu správu dozvedel. Tohtoročné sviatky tak pre neho budú mimoriadne ťažké...

Václav Neckář s manželkou Jaroslavou
Zobraziť galériu (4)
Václav Neckář s manželkou Jaroslavou

 

Viac o téme: Václav Neckář
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu