Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizáčka Almásy je sexi kosť: No, Mirka, jednoducho wau!

Miroslava Almásy je sexi kosť. Zobraziť galériu (4)
Miroslava Almásy je sexi kosť.

BRATISLAVA – Je z nej poriadna dračica! Markizácka moderátorka Počasia Mirka Almásy napriek tomu, že tento rok oslávila 40-tku, by do vrecka pokojne schovala o polovicu mladšie kolegyne. Jedna z najznámejších rosničiek sa totiž môže pýšiť ukážkovou postavou. Dokonca aj na nedávnej párty žlto-modrej televízie oslnila kolegov v sexi obtiahnutom outfite, ktorý podčiarkol jej prednosti. Pozrite, ako bola sexi.

Wau, to je ale kus! Toto si zrejme povedali mnohí páni, keď na nedávnej markizáckej párty zbadali aj dlhoročnú tvár televízie Miroslavu Almásy. Známa rosnička zo Záhorskej Bystrice si totiž na dokonalý výzor nepotrpí iba pred televíznymi kamerami, ale zjavne aj mimo nich.


Markizáčke Almásy kukal pod sukňu a ona: Choď do ri*i!

Markizáčka Almásy pobúrila divákov: Mirka, poriadne si prestrelila! Toto do Telerána nepatrí


Napriek tomu, že tento rok oslávila okrúhle jubileum, 40 by jej tipoval iba málokto. Krásna blondínka v ten večer vytasila svoje zbrane a schovala do vrecka všetky kolegyne... Nechytali sa na ňu dokonca ani oveľa mladšie ročníky.

V obtiahnutých čiernych šatách, ktoré zvýraznili Mirkine krivky – úzky driek a štíhle dlhé nohy –vyrážala dych prítomným hosťom. Nehovoriac o napumpovanom dekolte, ktorý pôsobil poriadne zvodne. No a keď k tomu pridala svoj šarmantný úsmev, museli byť všetci chlapi navôkol namäkko. Však posúďte sami...

Miroslava Almásy sa takto vyfintila. Bola z nej sexi kosť!
Zobraziť galériu (4)
Miroslava Almásy sa takto vyfintila. Bola z nej sexi kosť!

Viac o téme: Miroslava Almásy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu