Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena Štefana Kožku s nožom pod vankúšom: Bála sa druhých... Napadol ju vlastný manžel!

Zuzanu Skopálovú napadol vlastný manžel Štefan Kožka. Zobraziť galériu (4)
Zuzanu Skopálovú napadol vlastný manžel Štefan Kožka. (Zdroj: TV MARKÍZA)

RUSOVCE - Mrazivé! V stredu večer sa dostala na verejnosť šokujúca správa - opitý herec Štefan Kožka (61), známy zo zábavného seriálu Horná Dolná, napadol s nožom v ruke svoju manželku Zuzanu Skopálovú (49). Zasahovať musela u nich doma dokonca polícia, ktorá agresora odviezla do cely predbežného zaistenia. Napadnutá žena mala pritom strach o život už v minulosti. Vtedy sa bála že jej ublížia cudzí ľudia... Útok napokon prišiel od jej vlastného muža.

Predvčerom sa na svetlo sveta dostala správa o surovom správaní herca z markizáckeho seriálu Horná Dolná. Štefan Kožka sa mal doma s nožom v ruke vyhrážať svojej žene, herečke Zuzane Skopálovej a jej dcére z prvého manželstva Zuzane Jányovej. Za všetko mohol zrejme alkohol. 

Situáciu napokon musela upokojovať privolaná polícia, ktorá hviezdu televíznych obrazoviek previezla do cely predbežného zadržania. V prípade, že by bol známy Slovák z tohto činu obvinený, hrozia mu 3 až dlhých 8 rokov za mrežami.


Vyhrážky s nožom v ruke: Herec z Hornej Dolnej opitý ohrozoval svoju ženu!


Smutným faktom však je, že napadnutá plavovláska strach o život nepocítila v utorok po prvýkrát. V minulosti dokonca spávala s nožom pod vankúšom a ostré predmety schovávala po celom dome. Po presťahovaní z rušného bratislavského bytu do rodinnej vily v pokojnejšej časti mesta sa skrátka bála po večeroch zostávať doma sama. 

Vtedy sa umelkyne zmocňoval strach z cudzích ľudí, ktorí by sa mohli dostať do jej domu. Prezradil nám to sám Kožka ešte pred dvomi rokmi. „Keď som mal predstavenie, tak Zuzka spávala s nožíkom pod vankúšom a pri každom okne mala nejaký nožík alebo kladivo a sekáčiky,“ priznal v minulosti herec. „Ale potom už prestala, keď ma asi dvakrát zapichla skoro ako Pistorius, tak to jednoducho vzdala,“ dodal so smiechom. 


Známa Slovenská herečka spáva s nožom pod vankúšom: Strach o život! 


Dnes to už zrejme nikomu také vtipné nepríde... Paradoxom totiž je, že Skopálovú doma nenapadli cudzí ľudia, ktorých sa tak veľmi bála, ale jej vlastný muž a práve nožom, ktorý jej pred rokmi dodával aký-taký pocit bezpečia.

Viac o téme: Zuzana SkopálováŠtefan Kožka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu