Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vyhrážky s nožom v ruke: Herec z Hornej Dolnej opitý ohrozoval svoju ženu!

Štefan Kožka Zobraziť galériu (4)
Štefan Kožka (Zdroj: TV MARKÍZA)

RUSOVCE - Toto by nikto nečakal! Herec Štefan Kožka (61), ktorého si Slováci obľúbili ako pokojného zverolekára z markizáckeho seriálu Horná Dolná, lieta v obrovských problémoch. Ako totiž v stredu vo večernom spravodajstve informovala televízia Joj, umelec sa s nožom v ruke vyhrážal svojej manželke, herečke Zuzane Skopálovej (49). Celú situáciu musela riešiť privolaná polícia.

Štefana Kožku vníma väčšina Slovákov predovšetkým ako vtipného zverolekára z markizáckeho seriálu Horná Dolná. No zatiaľ čo tam by seriálový doktor neublížil ani muche, v realite to už také jednoznačné nie je... Aktuálne totiž herec lieta v obrovských problémoch. 

Ako totiž v stredajšom spravodajstve informovala televízia Joj, umelec sa s nožom v ruke vyhrážal svojej manželke herečke Zuzane Skopálovej. Desivý incident sa mal stať v rodinnom dome v bratislavských Rusovciach, kde manželia bývajú. Za agresívnym správaním herca sa s najväčšou pravdepodobnosťou skrýval alkohol. Celú situáciu napokon upokojila až privolaná polícia. 

„Včera (v utorok, pozn. red.) v čase krátko po 21:30 bol hliadkou policajného zboru na osobnej slobode v súlade zo zákonom obmedzený 61-ročný muž, ktorý sa v priestoroch rodinného domu s nožom v ruke vyhrážal dvom poškodeným ženám,“ prezradil pre Jojku hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff.

Herec bol ešte včera eskortovaný do cely policajného zaistenia v Bratislave a počas celého dnešného dňa s ním muži zákona vykonávali všetky procesné úkony. „Vyšetrovateľ KR PZ v Bratislave V začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby,“ dodal hovorca KR PZ Szeiff.

V prípade, že by z tohto prečinu bol známy Slovák aj obvinený, hrozí mu trest odňatia slobody v dĺžke 3 až 8 rokov. Televízia sa pokúšala s Kožkom spojiť, aby sa k incidentu vyjadril, počas celého dňa mal však vypnutý telefón. Jeho manželka sa k ničomu nechcela vyjadrovať. 

V tomto dome v Rusovciach, v ktorom bývajú manželia Štefan Kožka a Zuzana Skopálová, došlo v utorok večer k incidentu.
Zobraziť galériu (4)
V tomto dome v Rusovciach, v ktorom bývajú manželia Štefan Kožka a Zuzana Skopálová, došlo v utorok večer k incidentu.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Zuzana SkopálováŠtefan KožkaHolná Dolná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu