Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nová FOTO Sisy Sklovskej: Je vážne SEXI!

Sisa Sklovská Zobraziť galériu (6)
Sisa Sklovská (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Wau! Sisa Sklovská (50) už nejaký ten čas usilovne pracuje na novom slovenskom muzikáli Madame de Pompadour. V tom si už čoskoro zahrá hlavnú úlohu. No a ak bude na predstavení aspoň z časti taká zvodná, ako na propagačnej foto, mužská časť publika sa má skutočne na čo tešiť. Tmavovláska je totiž na plagáte brutálne sexi!

Už čoskoro sa na divadelné dosky dostane pôvodný slovenský muzikál Madame de Pompadour. V novinke stvárni hlavnú úlohu speváčka Sisa Sklovská, ktorá v týchto dňoch už žiari aj na propagačných plagátoch.

A záberom, ktorý na ňom svieti, tmavovláska mnohým vyrazila dych – veď hoci umelkyňa nedávno oslávila 50-ku, vyzerá na ňom neskutočne sexi. Postaral sa o to nielen zmyselný pohľad a zvodná póza, ale v neposlednom rade aj biely korzet. Ten totiž Sise vyčaroval šťavnatý dekolt, aký by jej mohla závidieť aj ktorákoľvek dvadsiatka. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú Sklovskú. A s výsledkom fotenia je nadmieru spokojná. Práve takto si vraj ona sama predstavuje modernú Madame de Pompadour predstavuje. „My to totiž nehráme ako dobový muzikál, my to hráme ako moderný muzikál s modernými prvkami a absolútne najmodernejšími hudobnými prvkami. Ale samozrejme je to aj z tej doby, kedy žila Madame de Pompadour,“ uviedla Sisa, ktorá chce, aby sa dielo páčilo aj mladým ľuďom. 

Samotné fotenie vraj prebiehalo veľmi príjemne, o čo sa v neposlednom rade postaral samotný fotograf. „Fotil to fotograf Karol Hrebíček, ktorý so mnou spolupracoval aj na Mata Hari. Je to veľmi dobrý človek, fotograf a tiež môj priateľ. Takže som ani chvíľu nerozmýšľala, kto bude fotiť Madame de Pompadour, hneď som vedela, že to bude on. Vlastne celý tím ľudí je ten istý ako pri muzikáli Mata Hari,“ priznala Sklovská, ktorá sexi fotkou lákala ľudí v minulosti aj na spomínanú Mata Hari. 

Sisa Sklovská je na plagáte k muzikálu Madame de Pompadour naozaj sexi.
Zobraziť galériu (6)
Sisa Sklovská je na plagáte k muzikálu Madame de Pompadour naozaj sexi.  (Zdroj: Karol Hrebíček)

Viac o téme: Sisa Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu