Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kveta Horváthová oslavovala v Teleráne: Aha, ako tam začínala, tieto FOTO vás dostanú!

Kveta Horváthová oslavovala narodeniny. Zobraziť galériu (8)
Kveta Horváthová oslavovala narodeniny.

BRATISLAVA - Zmenila sa! Kveta Horváthová (39) je súčasťou televízie Markíza už od jej začiatkov, teda dlhých 19 rokov. Odvtedy moderovala množstvo relácií či projektov. No najviac si ju diváci spájajú s Teleránom a reality šou Farma. Topky.sk našli staré zábery z čias, kedy blondínka v Záhorskej Bystrici iba začínala. Pamätáte si jej mladšie ja?

Televízia Markíza existuje už dlhých 19 rokov. A je iba zopár takých tvárí, ktoré sa môžu pochváliť, že v Záhorskej Bystrici sú od úplného začiatku.

K stáliciam žlto-modrého moderátorského tímu patrí aj Kveta Horváthová, hoci na chvíľu si odskočila inam. „V Markíze som od jej vzniku, ale nie celých 19 rokov. Bola som takmer 3 roky na materskej a istý čas som pracovala v STV,“ okomentovala svoje pôsobenie na obrazovkách Horváthová.

Za tie roky na obraze sa podľa niektorých divákov vôbec nezmenila. Pre iných je na nepoznanie. Jedno je však isté, a to, že výrazne opeknela. Dnešné trendy jej proste svedčia viac. A po 20 rokoch si nechala aj mierne predĺžiť vlasy. 

Krehká blondínka však podstúpila za tie roky aj iné zmeny. V minulosti si nechala urobiť dvakrát plastiku pŕs. V roku 1997 si ich dala zväčšiť o dve čísla a pýšila sa tak plnými trojkami. V roku 2011 si ich nechala ešte trochu upraviť.

Pamätáte si ešte, ako vyzerala Kvetka Horváthová, keď v televízii iba začínala? Pozrite si staré zábery v našej galérii.

Kveta Horváthová vľavo ako vyzerá dnes a na fotkách vpravo je z čias, keď v televízii iba začínala.
Zobraziť galériu (8)
Kveta Horváthová vľavo ako vyzerá dnes a na fotkách vpravo je z čias, keď v televízii iba začínala.

Viac o téme: Kveta Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu