Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Opilecké prešľapy známych tvárí za volantom: Kto nafúkal najviac?

Opilecké prešľapy našich celebrít. Kto nafúkal najviac? Zobraziť galériu (10)
Opilecké prešľapy našich celebrít. Kto nafúkal najviac?

BRATISLAVA – Nie je v tom sám! Ako sme vás včera na topkách už informovali, pred pár dňami si známy spevák Miko Hladký (43) zo skupiny Gladiátor poriadne zavaril. Stal sa totiž účastníkom dopravnej nehody, pri ktorej mu policajti namerali 1,58 promile alkoholu v krvi a na mieste mu odobrali vodičský preukaz. Z radov známych Slovákov však zďaleka nie je jediný a ani najviac opitý, koho muži zákona prichytili pri šoférovaní pod vplyvom alkoholu.

Opilecké prešľapy známych tvárí
Zobraziť galériu (10)

Juraj Bača (37), podnikateľ

Bývalý úspešný kajakár sa vo svete šoubiznisu preslávil krepčením v Let´s Dance, hľadaním Vyvolenej a moderovaním jojkárskych športových novín. Rodený Komárňan si  však vyslúžil aj negatívnu pozornosť. A to  začiatkom novembra v roku 2007, keď pod vplyvom alkoholu sadol za volant. Športovcovi vtedy namerali 0,3 promile a zadržali mu vodičský preukaz. 

 

Roman Kukumberg
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Roman Kukumberg (34), hokejista

Bývalý útočník bratislavského Slovana si zavaril začiatkom októbra 2013 o druhej hodine v noci po vyhratom zápase s Magnitogorskom, keď si pod vplyvom alkoholu sadol za volant. Policajná hliadka ho chytila na Vajanského nábreží v Bratislave a namerala mu 1,17 promile. Klub voči nemu vyvodil aj patričné dôsledky, za nevhodné správanie dostal dištanc na jeden zápas.

Nikola Komorova
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Nikola Komorová (23), účastníčka reality šou Farma 2

Aj bývalú farmárku  načapali policajti pod vplyvom alkoholu za volantom. Stalo sa to v júli v roku 2012 nad ránom v obci Patovce, keď odchádzala z hudobného festivalu Pohoda v Trenčíne. Tmavovláske muži zákona namerali v dychu 1,4 promile. Pri kontrole dokonca nepredložila ani vodičský preukaz. Za trestný čin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky jej hrozil trest odňatia slobody až na jeden rok.

 

Opilecké prešľapy známych tvárí
Zobraziť galériu (10)

Lukáš Adamec (27), spevák

Víťaz druhej série československej SuperStar tiež  havaroval pod vplyvom alkoholu. Stalo sa to začiatkom augusta roku 2012 v metropole východu. Spevák sa ponáhľal tak, že nedal prednosť inému vodičovi a autá sa zrazili. Posádka druhého vozidla musela byť dokonca prevezená do nemocnice. Navyše sa ukázalo, že spevák mal v krvi poriadnu hladinu alkoholu – nad jedno promile, čo je už trestný čin. Muži zákona mu namerali 1,42 promile. Za svoje neuvážené správanie dostal hudobník pokutu 1500€ a prišiel o vodičák na 20 mesiacov. 

Opilecké prešľapy známych tvárí
Zobraziť galériu (10)

Roman Luknár (49), herec

Problémy si vyrobil aj seriálový Dudko, keď takmer pred dvoma rokmi o druhej hodine rannej v hlavnom meste si pod vplyvom alkoholu sadol za volant. Muži zákona ho chytili v januári 2014 nadránom v bratislavskej Rači. Známy herec vtedy nafúkal 1,75 promile. Polícia ho vzala ihneď do cely predbežného zadržania, kde musel čakať takmer celý deň, kým vytriezvel. Za svoju nerozvážnosť si herec vyslúžil pokutu 500€ a prišiel o vodičák na 14 mesiacov. O jeho osude sa rozhodovalo v super rýchlom konaní.
Opilecké prešľapy známych tvárí
Zobraziť galériu (10)

Ján Alžbetkin (24), herec

Na mladícku nerozvážnosť doplatil aj herec známy z markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade. Začiatkom júna 2013 robil v dome svojich rodičov v bratislavskej Vrakuni párty. Napriek tomu, že si dal niekoľko pohárikov, nasadol do auta a prefrčal okolo policajnej hliadky neprimeranou rýchlosťou. Tá ho následne dostihla až pred domom, kde sa podrobil dychovej skúške. Mladík nafúkal 1,75 promile. Následne ho polícia zobrala do cely predbežného zadržania, kde strávil  dve noci. Následne sa uskutočnil rýchly súdny proces, kde Alžbetkina odsúdil Okresný súd Bratislava II na štyri mesiace s podmienečným odkladom na skúšobnú lehotu dva roky. Za volant sa nesmel posadiť dva roky.

Opilecké prešľapy známych tvárí
Zobraziť galériu (10)

Milan Ondrík (34), herec

Pred dvomi rokmi to prepískol aj herec známy z jojkárskeho Paneláku. Pohotovostná motorizovaná jednotka ho v polovici októbra  2013  o pol druhej v noci zaistila neďaleko nitrianskeho divadla, kde mu v krvi namerali 1,84 promile alkoholu. Policajti herca zadržali a predviedli do cely predbežného zadržania. Za mrežami strávil dve noci a následne sa postavil pred Okresný súd v Nitre, ktorý ho potrestal pokutou 1 000 eur a dostal zákaz šoférovania na 1 rok.

Opilecké prešľapy známych tvárí
Zobraziť galériu (10)

Braňo Mojsej (45), hudobník

Rekordérom je stále bezkonkurenčne košický hudobník a bývalý manžel podnikateľky Nory Mojsejovej Braňo, ktorý si sadol poriadne opitý v noci  za volant v apríli 2012. Vtedy mu policajti namerali  2,85 promile alkoholu v krvi. Trest mu bol vymeraný v zrýchlenom konaní po tom, čo v cele strávil niečo vyše 50 hodín. Súd v super rýchlom konaní rozhodol o tom, že spevák musel zaplatiť pokutu 1000€ a mal zákaz šoférovania na 3 roky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu