Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenská modelka šokuje: Bomby väčšie ako Plačková... Takéto silikóny nemá žiadna iná!

Zuzana Žilinčíková bude mať o pár dní v tele najväčšie implantáty. Zobraziť galériu (19)
Zuzana Žilinčíková bude mať o pár dní v tele najväčšie implantáty.

BRATISLAVA - Pozrite na ňu! Na Slovensku už máme viacero príležitostných modeliek, ktoré si nechali do svojej hrude voperovať až extrémne veľké silikónové výplne. Najnovšie však aj také mená ako Zuzana Plačková, Michaela Gašparovičová, či Jana Mináriková tromfne ich menej známa kolegyňa Zuzana Žilinčíková (29). Blondínka si už o pár dní nechá zväčšiť prsia rekordnými, 950 ml veľkými implantátmi.

Megaprsia sú v móde! Najväčšie silikónové výplne si z radov známych tvárí dali na Slovensku doteraz voperovať Jana Mináriková (900 ml), Zuzana Plačková (800 ml) a Michaela Gašparovičová (800 ml). Výsledné „bomby” boli samozrejme závislé aj na pôvodnom genetickom základe, a tak celkovo má najväčšie vnady posledná menovaná. 

V tomto jej prvenstvo zrejme dlho zostane. Čo sa však týka veľkosti samotných implantátov, čoskoro budeme mať v našej malej krajine rekordérku. Ide o Zuzanu Žilinčíkovú z Trenčína, ktorá je tiež príležitostnou modelkou. Naposledy dokonca fotila kalendár na nasledujúci rok pre taliansku agentúru. 

S pózovaním začala práve po prvom zväčšení svojich pŕs, keď si dala pod svoje nulky vložiť 300 ml silikóny. „S novými prsiami som sa zúčastnila súťaže Miss Hockey 2011. Potom sa mi otvorili ďalšie príležitosti a začala som cestovať. Pôsobila som napríklad v Buenos Aires, Madride, Barcelone, Bogote, Cartachene, kde som pracovala ako modelka. V Brazílii som sa stala tvárou dioptrickej spoločnosti,” prezradila nám Zuzana. 

O dva roky sa rozhodla pre ďalší zákrok a dala si voperovať 600 ml implantáty. Podstúpila ale aj ďalšiu zmenu – z blondínky sa stala bruneta a začala pôsobiť najmä v Indii. Tam sa jej ale príliš nepáčilo. „Jediným pozitívom bolo, že som so známou indickou hviezdou natočila v Bollywoode reklamu,” priznala Žilinčíková, ktorá si na nejaký čas dala modelingovú pauzu. 

Tento rok však opäť začala pracovať pre Talianov – nafotila spomínaný kalendár a otvárala aj charitatívnu módnu prehliadku v Bruseli. „Do roku 2016 chcem vkročiť nielen správnou nohou a s novými cieľmi, ale aj s väčšími prsiami,” uviedla blondínka. Už o pár dní si preto opäť ľahne pod nôž. „10. decembra sa chystám po tretí raz na augmentáciu silikónmi s veľkosťou 950 ml,” prezradila modelka. 

To znamená, že v tomto smere bude medzi známymi blondínkami rekordérkou. Keďže pôvodne mala nulky, veľkosťou samotných predností asi Michaelu Gašparovičovú netromfne, no jednoznačne bude vo svojej hrudi nosiť najviac silikónu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu