Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známy slovenský spevák havaroval: Nafúkal 1,58 promile!

Spevák Miko Hladký vraj nafúkal 1.58 promile. Zobraziť galériu (4)
Spevák Miko Hladký vraj nafúkal 1.58 promile.

NITRA/BRATISLAVA – Poriadne si zavaril! Známy spevák z populárnej rockovej skupiny má na rováši ďalší kiks za volantom. Podľa informácií televízie Joj sa Miko Hladký (43) z Gladiátoru stal v novembri účastníkom dopravnej nehody, pri ktorej mu policajti namerali 1,58 promile alkoholu v krvi a na mieste mu odobrali vodičský preukaz. Topky.sk zistili o incidente viac.

Nenapraviteľný! Slovenský spevák, ktorý už v minulosti mal na rováši haváriu i odobratie vodičáku, si pred pár dňami opäť zavaril. Podľa informácií televízie Joj a magazínu Top Star bol Miko Hladký účastníkom dopravnej nehody, pri ktorej zohral úlohu aj alkohol.  

Známy interpret mal podľa našich zistení dňa 22. 11. 2015 v obci Alekšince z doposiaľ nezistených príčin naraziť svojím terénnym vozidlom do stĺpa verejného osvetlenia, pričom ho náraz následne vymrštil späť na cestu a zastavila ho až stena rodinného domu.

Ako sa nám podarilo ďalej vypátrať, nehoda sa odohrala o pol tretej hodine ráno a nebol pri nej nikto zranený. Privolaná policajná hliadka však Mikovi namerala v krvi dosť vysokú hladinu alkoholu. „Vodič sa podrobil dychovej skúške s výsledkom 1,58 stotín promile alkoholu a bolo mu vznesené obvinenie za prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky,“ uviedla hovorkyňa KRPZ Nitra Mjr. Mgr. Božena Bruchterová.

Na mieste mu preto hliadka zobrala vodičský preukaz a bol predvedený na políciu. Pretože išlo o prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, o prípadnom treste či finančnej pokute rozhodne súd. S majiteľkou poškodeného domu sa Hladký podľa našich informácií dohodol na odškodnení priamo na mieste.

Prečo si známy spevák sadol za volant opitý, sa nám žiaľ nepodarilo zistiť. Manažér skupiny Gladiátor a Mikov brat Dušan Hladký s nami odmietol komunikovať. „Prepáčte, mám stretnutie,“ povedal a rýchlo ukončil hovor bez toho, aby sa dohodol na čase, kedy by mu telefonát vyhovoval. Ako sa zdá, o celej veci sa rodina aj kapela rozhodli mlčať. 

Prešľapy Mika Hladkého za volantom:

Už v roku 2005 mal Hladký dopravnú nehodu medzi Hlohovcom a Leopoldovom, keď ho zaskočil prvý sneh a dostal šmyk. Spevák vyviazol bez zranení, odniesol si to jeho luxusný tátoš.

Ďalší kiks za volantom sa  mu stal v roku 2011, keď sa po zastavení policajnou hliadkou o tretej v noci odmietol podrobiť dychovej skúške a následne prišiel o vodičský preukaz. 

Miko Hladký v tom ale nie je sám. Kto zo známych tvárí nafúkal najviac? O opileckých prešľapoch populárnych Slovákov za volantom si môžete prečítať už zajtra na topkách. 

Viac o téme: Miko Hladký
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu