Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotenská FOTO herečky Vačkovej: Pózovala s holým bruškom!

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Vačková

BRATISLAVA – Pozrite na ňu! Herečka Zuzana Vačková (46) je mamou dvoch detí - dospelého Jakuba a školáčky Marušky. Práve v deň jej narodenín si blondínka zaspomínala na svoje tehotenské obdobie. Na sociálnej sieti zverejnila fotografie spred 11 rokov, keď sa fotila s holým bruškom.

Zuzana Vačková v posledných rokoch ohuruje fanúšikov postavičkou, akú by chcela mať nejedna jej rovesníčka. Pred 11 rokmi to však tak nebolo. Mala totiž niekoľko kilogramov navyše. Ale boli to tie najkrajšie kilá, aké môže žena na sebe mať. Známa herečka bola totiž tehotná.


Vačková (45) z Paneláku v plavkách: Wau, Zuzi, ty si riadna kočena!


V pondelok večer sa rozhodla podeliť sa s fanúšikmi o zábery z čias, keď mala na svet prísť jej dcérka Maruška. Pár hodín pred pôrodom sa zvečnila s odhaleným bruškom a neskôr už v náručí držala svoj batôžtek šťastia.

„Pred 11-timi rokmi ráno som mala ešte takéto obrovské brušisko. O a pár hodín bolo na svete malé bábätko. Happy birthday, Maruška! Som šťastná, že si si za mamu vybrala práve mňa,“ napísala pod fotografie krásne vyznanie Vačková, ktorá je mamou dvoch detí - syna Jakuba a spomínanej dcérky Marušky.

Pred 11-timi rokmi ráno som mala ešte takéto obrovské brušisko. O a pár hodín bolo na svete malé bábätko. Happy birthday, Maruška! Som šťastná že si si za mamu vybrala práve mňa...

Posted by Zuzana Vačková on 30. november 2015

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu