Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rezešová má nového chlapa: Ulovila ďalšieho boháča!

Linda Rezešová je opäť zadaná. Zobraziť galériu (5)
Linda Rezešová je opäť zadaná.

BRATISLAVA – Opäť šťastná a zamilovaná! Linda Rezešová (36) sa za slobodna ako Linda Lenčová zviditeľnila výhrou v Miss World Slovakia 1996. Neskôr už bola známa skôr cez vzťahy s bohatými a vplyvnými mužmi. Zatiaľ jej však šťastie neprialo a pred dvomi rokmi sa opäť rozvádzala. Odvtedy oficiálne nikoho kráska po svojom boku neukázala. Až donedávna, keď sa v spoločnosti ukázala s novým mužom. Vieme, kto ním je.

Už nie je sama! Linda Rezešová (36) je známa tým, že po jej boku sa vystriedalo už niekoľko vplyvných mužov. Má za sebou manželstvo s košickým podnikateľom Júliusom Rezešom, s ktorým sú rodičmi dcéry Viktórie, no v roku 2008 sa rozviedli.

Ešte pred oficiálnym koncom manželstva sa však stihla dať dokopy so známym multioteckom Borisom Kollárom, ktorého si vzala v decembri 2007 v USA. Svoj vzťah však nikdy nezlegalizovali doma na Slovensku a ani by to nebolo možné, keďže bola v tom čase vydatá za Rezeša.

Naposledy pred tromi rokmi sa tmavovláska tajne vydala za boháča Romana Antala, ktorý sa kedysi zviditeľnil po boku riaditeľky Fashion Tv Gabriely Drobovej. Linde a Romanovi sa narodil aj syn Jakub, no vzťah im nevydržal a po dvoch rokoch sa rozviedli.

Dnes má ale bývalá misska opäť dôvod na úsmev. Ako sa topkám podarilo zistiť, Rezešová má po svojom boku nového chlapa. Ulovila ďalšieho bohatého biznismena, ktorým je Jaroslav P. Ten pracuje v oblasti bankovníctva.

Podľa našich informácií pár tvoria iba niekoľko mesiacov a nedávno sa dokonca spolu objavili aj v spoločnosti. Snažili sme sa preto osloviť aj Lindu, ktorej sme chceli položiť otázky ohľadom jej nového vzťahu, žiaľ, nepodarilo sa nám s ňou skontaktovať.

No zistili sme, že jej nový partner bol ešte donedávna zadaný. Ešte v máji randil s istou finalistkou Miss Universe SR 2001. Ako sa zdá, nový objav Rezešovej má slabosť na bývalé missky. Snáď im to spolu vydrží dlhšie ako tie predchádzajúce vzťahy.

Viac o téme: Linda Rezešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu