Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nebezpečná ryšavka Švidraňová s novým imidžom: Takáto krásna ešte nebola!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (4)
Barbora Švidraňová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Zmena je život! To si povedala aj známa herečka z markizáckeho seriálu Búrlivé víno Barbora Švidraňová (27) a pred pár dňami sa rozhodla zmeniť výzor. Po rokoch sa vzdala svojej dlhej hrivy a jej nový imidž vám vyrazí dych. Nekompromisná seriálová mrcha vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým!

Wau, neskutočne jej to pristane! Herečka Barbora Švidraňová, ktorú diváci poznajú predovšetkým ako zákernú mrchu Karin Kučerovú z Búrlivého vína, sa nedávno poriadne zmenila. Pred pár dňami si nechala totiž výrazne skrátiť a zafarbiť vlasy. 


Telo v plavkách a tvár bez mejkapu: Takto sexi mrchu z Búrlivého vína nepoznáte!


Známa ryšavka sa nikdy netajila tým, že rada mení farbu vlasov a nový žiarivý odtieň jej neskutočne pristane. Okrem toho ale vyráža dych aj dĺžkou vlasov. Dlhú hrivu siahajúcu po prsia si nechala ostrihať nakrátko. Stavila na momentálne obľúbený strih našich celebrít s názvom lob, ktorý si však nechala natočiť, a tak jej vlasy vyzerajú ešte kratšie.

Zaujímalo nás, prečo sa rozhodla podstúpiť takúto výraznú zmenu. „No čo, zmena je život a ja mám rada zmeny,“ uviedla s úsmevom Švidraňová, ktorá nad krátkymi vlasmi vraj už dlhšie uvažovala. „Pracovne som si to nemohla dovoliť. Teraz, keď už mám všetko natočené, tak som šla do toho. A na zimu som si povedala, že bude fajn vrátiť sa k ohnivejším vlasom. Robím to tak vždy, na leto bledšie  a na zimu tmavšie. Ale musím povedať, že v tomto strihu aj farbe sa cítim veľmi dobre a hlavne je s tým menej starostí,“ povedala herečka, ktorej okolie nový look chváli. Čo na Švidraňovej zmenu hovoríte vy? Hlasujte v ankete pod článkom.

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu