Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šok pre Rozborilových divákov: Vilo, neprehnal si to trochu?!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (6)
Vilo Rozboril

BRATISLAVA - Nečakané! Vilo Rozboril (48) od minulého roka pomáha ľuďom s ťažkým osudom na Jojke. No rovnako ako v minulosti si do svojej relácie pozýva aj známe tváre, najčastejšie spevákov, hercov a športovcov. Aktuálne ale výberom hostí poriadne prekvapil. V programe V siedmom nebi majú totiž účinkovať striptéri. Čo na to diváci?!

Relácia V siedmom nebi je často naozaj výnimočná. Po dlhých rokoch v ústraní sa v nej totiž objavila Marika Gombitová. Alebo tam pomáhala Nela Pocisková, hoci je spätá s konkurenčnou televíziou. 

Aktuálne ale Vilo Rozboril výberom hostí do charitatívneho projektu poriadne šokoval. Na sociálnu sieť totiž zavesil fotografiu so striptérmi, známymi aj z tohtoročného Talentu. A to je veru poriadne nečakaný krok – je to predsa len niečo iné, než sa v relácii objavovalo doteraz a mnohí ľudia na takéto vystúpenia pozerajú s nevôľou. 

„Vilo, už aj striptérov ťaháš do Siedmeho neba? Úbohé,” reagovala jedna z diváčok. A niektorí označili tento nápad za trápny. Po niekoľkých negatívnych ohlasoch sa objavila na Facebooku aj moderátorova reakcia: „Veď trošku nadhľadu, preboha. Vy ste si v živote z ničoho neurobili srandu? Načo sa brať tak vážne.”

Trochu prekvapujúce je, že drvivá väčšina komentárov bola v pozitívnom duchu. Otázka ale je, ako sa štábu podarí provokujúce vystúpenie zladiť s ťažkými osudmi, ktorým sa Rozboril v programe venuje. 

Práve trénujeme na štvrtok do Siedmeho neba.........

Viac o téme: Vilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu