Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vyprsená manželka porotcu z ČSMT: Pani Prachařová, POZOR, lebo vám vypadnú!

Jakuba Prachařa prišla na sobotné finále podporiť do hľadiska aj jeho manželka Agáta. Zobraziť galériu (10)
Jakuba Prachařa prišla na sobotné finále podporiť do hľadiska aj jeho manželka Agáta. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Len tak-tak! Sobotný večer patril veľkému finále šou Česko Slovensko má talent. A to bolo lákadlom aj pre mnohé známe tváre. V hľadisku sa objavila napríklad aj česká modelka Agáta Hanychová (30), ktorá je manželkou porotcu Jakuba Prachařa (32). Tmavovláska má povesť sexi kočky a tej nezostala nič dlžná ani v Bratislave. V hľadisku totiž pútala pozornosť obrovským výstrihom, z ktorého jej takmer vypadli prsia. Pozrite!

Po dlhých mesiacoch kastingov a náročného vyberania spomedzi obrovského množstva nadaných ľudí sa v sobotu večer konalo veľké finále šou Česko Slovensko má talent.


Česko Slovensko našlo svoj Talent: Diváci nespokojní s víťazkou... A ešte sa aj strápnila! 


Podujatie bolo obrovským lákadlom nielen pre divákov a fanúšikov desiatky finalistov, ale aj pre polovičky účinkujúcich moderátorov a porotcov. 

V hľadisku nechýbala napríklad ani manželka Jakuba Prachařa – česká modelka Agáta Hanychová. Tmavovláska je u našich západných susedov známe číslo. Má povesť sexi kočky, ktorá je v spoločnosti vždy stredobodom pozornosti. No a inak tomu nebolo ani tentoraz. 

Známa Češka prišla na posledný priamy prenos talentovej šou v čiernom tope s hlbokým výstrihom. No a ten toho takmer odhalil viac, ako by bolo treba. Pani Prachařová sa totiž neraz zohla tak hlboko, že jej z výstrihu takmer vypadli prsia. 

Agáta Hanychová, teda dnes už Prachařová, sa na finále šou Česko Slovensko má talent objavila s hlbokým výstrihom, z ktorého jej takmer vypadli prsia.
Zobraziť galériu (10)
Agáta Hanychová, teda dnes už Prachařová, sa na finále šou Česko Slovensko má talent objavila s hlbokým výstrihom, z ktorého jej takmer vypadli prsia.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Agáta HanychováTalentJakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu