Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Holé prsia v hlavnej úlohe: Slovenská kráska s ukazovaním predností nemá problém!

Sexi Adriana Čerňanová odhalila prsia i bradavky. Zobraziť galériu (6)
Sexi Adriana Čerňanová odhalila prsia i bradavky.

BRATISLAVA – Toto vás dostane! Modelka Adriana Čerňanová (24) sa v roku 2011 stala po Adriane Sklenaříkovej (40) ďalšou slovenskou tvárou svetoznámych podprseniek. Hoci predvádza a fotí predovšetkým spodnú bielizeň, dokáže byť dokonca ešte viac sexi. Blondínka totiž nafotila pre Top Fashion magazín poriadne provokatívne zábery, na ktorých odhalila aj svoje prednosti.

Stojí za pohľad! V septembri 2011 sa tvárou svetoznámej bielizne stala mladá Bratislavčanka Adriana Čerňanová, ktorá je označovaná aj za nástupkyňu topmodelky Adriany Sklenaříkovej. Jej fotky iba v podprsenke následne zaplavili svetové metropoly a naša kráska sa stala žiadanou modelkou.


Úplne nahá: Sklenaříkovej slovenská nástupkyňa sa vyzliekla!


Nedávno pózovala aj pre slovenský Top Fashion magazín a svojich tunajších fanúšikov tým milo prekvapila. Ešte viac, keď zistili, že kráska zahodila  zábrany a nafotila sériu sexi záberov. Na jednom z nich Adriana ukázala aj svoje nahé prsia.

Pred objektív fotografa sa blondínka postavila v priesvitnom tope bez podprsenky, ktorý odhalil aj jej bradavky. Nebolo to prvýkrát, kedy sa Čerňanová predviedla takmer nahá, no tento záber doslova vyráža dych. 

 

​ 

Viac o téme: Adriana Čerňanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu